Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

sh0ck

Üye

Birde beni dinle..
mp3 atmak için iTunes şart. Androidde kablosuz bile atabiliyorsunuz uygulamalarla..
Bedava Oyunlara ulaşmak kolay demişssiniz ama, JB işini yapmadan siz neye oyun yüklüyosunuz ? Steve amcadan kurtulmak için JB şart. Yoksa steve amca size beleşe günahını vermez. Oysa androidde root yapmaya bile gerek yok. İlk defa android deneyimi yaşadım ve telefonumu rootsuz kullandım 2 ay. Ama telefonu elime aldığım ilk gün Asphalt 6'yı kurdum . Kaldıki android içinde çeşitli market uygulamaları var. Sam gibi, Mobilism Market gibi, Oralardan direk indiriyorsunuz. SD'leri zaten uygulamanın kendisi indirip kuruyor.
Stock rom ile Batarya 1 gün gidiyordu. Custom rom kurup 2 günü çıkardığım zamanlar oldu. ayrıca itunes siz bir hiçsiniz. Heryere laptopnuzu götürmek zorundasınız. Yoksa iphonu arkadaşının pcsine taktığınızda müzik atıcam diye bütün herşeyi sildirirsiniz itunes'a. TR'de iphone kullananların %70'i hava atmak için kullanıyor. Çoğu restoranda iphonelarını masanın üstüne koyup fors atan çok gördüm ben . Kaldı ki hep zibidi, teklonojiden anlamayan tipler bu gördüklerim.

nese uzatmak istemiyorum... yksa bu liste uzar.. uzar.. uzar... isteyen istediğini almakta özgür.

Tepkiler: hotlock, Rich4arD ve suat1111

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

Yani bence HTC dedigin gibi iPhone sırf hava atmak icin kullaniyorlar.
Ben ios'u cok basit bir sistem olarak görüyorum hani bebek bile kullanır o zaman trqwe arkadasim sen ne 5'i bekle nede 6'yi al bi HTC kafan rahat olsun

xserhatx

Üye
Android marketten indireceğimiz uygulamaların telefonumuza uyup uymayacağını nerden anlıyacağız ?

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Android marketten indireceğimiz uygulamaların telefonumuza uyup uymayacağını nerden anlıyacağız ?

Zaten marketten indirirken telefonunuzu tanimlamaniz getekir bu yüzden uyumsuzluk diye birsey söz konusu değil .)

xserhatx

Üye
hmm ilk girişte galiba model seçiliyo ona göre uygulamalar geliyo.

ozifb

Üye
Filim nasıl indirebilirim.

mhmtsyk

Üye
dostum bada androide göre daha hızlı bir işletim sistemi git araştır yanlızca bada işlevsellik olarak daha düşük kalıyor yoksa bada 2.0 da bu sorunda çözülecek

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
hmm ilk girişte galiba model seçiliyo ona göre uygulamalar geliyo.
Aynen öyle
Filim nasıl indirebilirim.
sitede yasal değil paylasamam
Rom ne oluyor peki

Nasil anlatayim sana mesela benim romun ismi revolotuon HD .
Yani ben su an Desire HD'de olan romu kullaniyorum yani resmen telefonum Desire HD
Miui romlar var samsunglarda kullaniliyor genelde vs vs.
Anlayacağın bu bağlı bulunan android isletim sisteminin binlerce farkli modeli var

xserhatx

Üye
androidli tel aldığımda uygulama nasıl yüklüycemi anlatırsın artık

xserhatx

Üye
krdeş bide barkod oluyo onu anlamayadım

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
krdeş bide barkod oluyo onu anlamayadım

şu şekil resimler görüyosun dimi .
Mesela o uygulamaları direk cebine indiriyorsun Barkod okuyucu program var bu barkod'u okuyor hangi uygulama olduğunu buluyor ve sen Market'ten direk olarak indiriyorsun

xserhatx

Üye
Böyle soru soruyom ki bilmeyenler aydınlansın

xserhatx

Üye
Ben lg optimus me p350 alcam onda flash desteği yok ne gibi eksiklikler olur. skyfire mi ne onu kullanırsın dediler mesela travian gibi oyunlar oynanırmı telden umaykut var ona girilirmi ?

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Ben lg optimus me p350 alcam onda flash desteği yok ne gibi eksiklikler olur. skyfire mi ne onu kullanırsın dediler mesela travian gibi oyunlar oynanırmı telden umaykut var ona girilirmi ?
telefon android ise zaten flash'ı mecbur olur neden yokmuş ki

xserhatx

Üye
Lg ye mail attım flash player desteği yok dedi valla

xserhatx

Üye
Alıcam kardeş samsung s5233 den 1000 kat daha iyidir demi ?

----------Eklendi @ 14:11:26 ---------- Yazıldı @ 13:44:48 ----------

Samsung galaxy gio var o da desteklemiyor optimusun fiyatı en uygun