finster
Üye
önemli değildir diye yazmadim ama isik sensoru heralde kirmizi isik yanip sonuyor bu root yapinca oldu telefonu yeniden baslattim ama hala duzelmedi kirmizi isik yanip sonMerhaba ilk önce birşey sorucam benim telefonum rootlu ama kendi telefonumun romunu yedek almak istiyorum bana bir program linkini atabilirmisiniz ve telefon için overclock program linki verirseniz çok sevinirim MAXİCEP 1 NUMARA
Rehber sorununu hallettim. Yalnız şu bağlantı konusunda söylediğiniz programı bulup link verirseniz sevinirim.Rehberi halletmişsin Galiba . Diğer sorun için bazı programlar internet bağlantını tamamen kesiyor sen isteyince açıyor istiyosan sana bulup link olarak atayım.
Ayrı bağlantı kullansın diye sormuyor hangi bağlantı telefona uygunsa onu kullanır genelde mesela data ve aynı wireless açıksa telefon wireless kullanır otomatikman.
Googleandroid adlı bir site var bende ordan yararlanıyorım Gangstar oyununu hatasız açıyorum mesela .
Evet buldum. Bulmakla kalmadım. Hepsini güzelce bi toparlayıp konu açtımHayırlı olsun gs2 oyunları bulmuşun sonunda
telefona root yaparsan hafıza kartına yukleyebılırsın.root yap sonra ınstall manager yukle hersey hafıza kartına gecsın ama herseyı de hafıza kartına atınca bazı programlar acılmaya bılıyor fakat nadir olarak öyleİyi günler,
Ben sony ericsson x10 mini pro kullanıcısıyım. Benim sıkıntım yüklediğim uygulama ve oyunların telefon hafızasını doldurması. Sadece ihtiyacım olanı yüklesem yeter ama yeni bir kullanıcı olarak ne varsa denemek istiyor insanHafıza kartına taşıma veya oyun ve programları direk hafıza kartına yükleme yolu var mı?
necmati kardeş tam cevaplayamamis ben cevaplayayim dedim hangi ekranda isstiyorsan o ekrana basili tut gelen ekranda widgete bas asagi dogru inince görev yöneticisi var ona tikla gelirArkadaslar Benim Cok büyük bir Sorunum Var Nolur Yardım Edin. Ben lg p 350 deki yan ekrandaki androide uzunca tıkladım bir çöp işareti cıktı ona yanlıslıkla attım ve silindi(((((((((((( nası ger i koyacağım onu yerine lütfen cevap verin allah rızası için nası geri koyucom hep uygulama falan ordan sonlandır derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?