ElysiumQ2
Üye
Verdiğin konuda toplam 3 tane var yanlış görmüyorsamhttp://www.maxicep.com/android-oyun/galaxy-s2-icin-hd-gameloft-oyunlari-yeni-553048.html burda s2 oyunlari var birde androidturkey ve googleandroid.gen.tr sitelerini arastir
Pcye kiesin en son olanını kur google a kies yaz orjinal siteden kur sonra güncelle kiesi sonra teli bağla varsa güncelleme otomatik bulurArkadaslar ben galaxy sl aldim telde 2.2 adiroid var bunu nasil yukseltecegim bide andiroid market yerinw indiroid var ve fazla icerik yok youtube ara ma yapamiyorum bilen Varsa lutfen yardimci olun telin en gubcel versiyonu ne bendeki ka4 tur
TesekkurlerPcye kiesin en son olanını kur google a kies yaz orjinal siteden kur sonra güncelle kiesi sonra teli bağla varsa güncelleme otomatik bulur
Benimde HD2 sadece internette destekliyor interneti bende bulamadım daha yolunu görüntülü konuşmak için. Programları olması gerek ama ne kadar kaliteli ve ne kadar güvenli bunu bilemeyiz.kardeş merhaba benim de bir sorum olucak.samsung infuse marka telefonum var 2.2 işletim sistemli.görüntülü görüşme yapamıyorum 3g üzerinden.sadece internet üzerinden destekliyor.herhangi bi program ya da plug-in gibi birşey yüklemem gerekiyor mu?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Telefon alış konuları için konu açmanızı öneririm daha yaralı olur sizin için.slm arkadaşlar samsung galaxy mini mi alayım yoksa sony ericso xperia mini 10 mu veya 400 450 arası önerebileceğiniz telefon var mi
g mail'den mi açıyorsun yoksa Marketten mi.Merhaba Kardes Bu soruma Lütfen acil yanıt verirmisiniz.! Ben lg p 350 yi alalı 2 hafta oldu ve malesef hala bir google hesabım yok google hesabını telefondan oluşturmaya çalıştım amao lmuyor wifi secenek ağ vb.. diğor tel. evdeki süperonline bağlanmayı denediğimde 2-3 sn bekliyor ve askıya alıyor.Askıya almasını nasıl önlerim. ?
yüklediğiniz klavye belliki sizin telefonunuza uygun değil .telefona klavye yüklüyorum.başarılı diyor.ancak klavye ayarlarında sadece android klavye gözüküyor yeni yüklediğim gözükmüyor.neden böyle oluyor ?
Size Herşey için Samsung Galaxy s öneririm .S plus almayı düşünüyorum, ancak bazı kaygılarım var, mesela oyunlarda uyumlu telefonlarda galaxy s var ancak bu telefonun adı geçmiyor. Uygulama sıkıntısı var mı? Ghz hızını vs. bir kenara bırakırsak, s in mi gpu su daha iyidir plus ın mı? Uygulama sıkıntısı gerçekten kötü bir durum. Bilgi verebilecek olan var mı? Gerçekten böyle bir sıkıntısı var mı cihazın?
Rehberi halletmişsin Galiba . Diğer sorun için bazı programlar internet bağlantını tamamen kesiyor sen isteyince açıyor istiyosan sana bulup link olarak atayım.Bu gün Galaxy S II elime ulaştı. Örneğin widget ekranında (Ana ekranda) bi widget var internet bağlantısı kullanan. Evde olduğumda sorun yok ta dışarda sorun oluyor. Örneğin evdeyken wireless sürekli açık sorun yok dışarı çıkınca 3G ye falan bağlanıyor otomatikmen. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Dışarı çıktığımda veya wireless bağlı olmadığında widget'i kullanmak veya o uygulamanın veri alışverişini nasıl değiştirebilirim? Wireless kullanmadığım zaman bana sorsun hangi bağlantı kullanılsın diye.. Var mı böyle bir ayar? Her zaman bağlantıyı sor gibisinden?
----------Eklendi @ 00:21:12 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ----------
Birde benim Rehberimdeki herkes sim kartına kayıtlı. Sim kartımı hangi telefona takarsam takayım sim kartta kayıtlı olduğundan hemen orda görebiliyorum. Ama Galaxy S II ' ye takınca Rehber de bi türlü sim kartımdaki kayıtlı numaralara ulaşamadım??
Şu an böyle program görmedim ama araştırıyımiphone veya symbian oyunlarını androidde acma imkanı var mı emulator ile
Telefonla Herhangi bir işlem yaptınızmı bu sorun kendi kendinemi ortaya çıktı.arkadşlar telefonum samsung galaxy ace bilgisayarımda xp var telefonu bilgisayara usb ile takıyorum hata veriyor ssadbus.sys dosyasını istyor ne yapmam gerek
Android rom bölümünde genellikle oluyor bakmanızı öneririm.htc wildfire s s-on root yolunu bilen varmı
tam olarak ney kayboldu anlıyamadım.Arkadaslar Benim Cok büyük bir Sorunum Var Nolur Yardım Edin. Ben lg p 350 deki yan ekrandaki androide uzunca tıkladım bir çöp işareti cıktı ona yanlıslıkla attım ve silindi(((((((((((( nası ger i koyacağım onu yerine lütfen cevap verin allah rızası için nası geri koyucom hep uygulama falan ordan sonlandır derdim
Googleandroid adlı bir site var bende ordan yararlanıyorım Gangstar oyununu hatasız açıyorum mesela .Bana Galaxy S II için uyumlu olan +HD oyunlar lazım.( Demo-Deneme Sürümü-Beta-Free gibi gibi.. sürümler olmamalı..s )
GAMELOFT HD oyunları hep ücretli yada hep deneme sürümü..
2 3 gündür araştırıyorum gerek maxicep forumunda olsun gerek başka yerlerde bi türlü doğru düzgün oyun bulupta telefona yükleyemedim.
Birini yükledim ekran bembeyaz oyunda.. Birini yükledim kırmızı ekran. Birini yükledim görüntü var ses yok. Tam tersi de oluyordu. Yani anlayacağınız patlamak üzereyim.!
Telefona doğru düzgün çalışan bi kaç tane oyun tek yükleyebildim.. Diğerleri hep marketten diğer uygulamalardan indirdiğim Free deneme falan. Yardımcı olur musunuz?
Yeni bir android Market indirip yükleme yapın.Arkadaslar ben galaxy sl aldim telde 2.2 adiroid var bunu nasil yukseltecegim bide andiroid market yerinw indiroid var ve fazla icerik yok youtube ara ma yapamiyorum bilen Varsa lutfen yardimci olun telin en gubcel versiyonu ne bendeki ka4 tur
Windows Phone hakkında pek bir bilgim yok .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu telefon ingilizce. alsam Türkçe olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?