Necmati
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağol Mustafa abim .güzell konu necmi, bütün android telefonların kullanım deneyimi hakkında mı? Yoksa sadece android yazılımı işlevi kullanımı programları hakkında mı?
önce ben sorayım o zaman. bu android nedir yahu neye yarar, farkları nedir? anlamadım da ben pek. kpss çalıştığım için durmadan cep telefonu dünyasından bihaber kaldım. geçenlerde ntvspor karasal uydu ve androidde yayındayız demişti. tv de mi izleniyor ve ücretli midir nedir? bir de 5 yıldır nokia N70 kullanan biri olduğum söyleyeyim de benim anlayabileceğim şekilde cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
peki avantajları nedir? neden tercih etmeliyiz?
Samsung Wave kullanıcısıyım ve bada cidden çok sıktı sinir bozucu bir sistem androide geçmek istiyorum Htc Desire HD düşünüyorum. Ama Android güncellemeleri o telefona ne zamana kadar gelicek ve nasıl bir telefon pek bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim =)
Telefonun ekranında Sürekli
Üzgünüz! com.andrid.phone beklenmedik biçimde durdu yazıyor kapanmaya zorla dediğimde aynı uyarı tekra çıkıyor ne yapmalıyım
telefon root lu superuser ile
Desire HD fabrika sürümü Android 2.2 froyo bence en iyisi su an guncelleme eylül gibi gözüküyor.
Beklemek istemiyorsaniz cihazi root edip 2.3 gingerband'a gecis yapabilirsiniz.
Bilgi yanlışlığı var hocam burda. 2 Ay önce resmi Güncelleme çıktı zaten DHD için. 2.3 Ginger.HTC takvimine uyup güncellemeyi nazlamadan 1 hafta içinde bütün Branding/Brandingsiz cihazlara ulaştırdı.
androidtelefonları.com ne kadar güvenli biliyor musun 2.el vermediklerini nerden bileceğiz ve garantide sıkıntı çıkar mı? diyelim ki geldi tel 2 gün sonra sorunlu çıktı garantiye verdin yapamadılar başka yere verme imkaınında olmayacak sıkıntı çıkar mı ?
Yani almanı önermem sıfır alma hakkın varsa kesinlikle sıfır ve HTC al2. el değil ordakiler 0 ama 2.el gelirse diyorum güvenilir mi yani bilio musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?