boran9999
Üye
yeterlı gelip gelmedigini siz taktır edemezsiniz bunu konu sahipi takdir eder yorumlar özneldir adı üstünde yorumdur ve bunu yargılamak size kalmadı.
uslup dersiniz içinSizi anlıyorum yanlız sizin ne kadar hakkınız varsa konulara yazmaya aynı derecede başkalarında aynı konuya yazmaya hakları olduğunu unutmayın. Sizi kimse yargılamıyor bunuda nereden çıkardınız? Sadece bilgili olduğunuz konuları yazarsanız ben ve benim gibilerde o tecrübenizden yararlanır manasında yardım istedim.
Not: Usluplara biraz dikkat ederseniz genç arkadaşlarımızada kötü örnekler oluşturmayız.
s4 daha iyi kardeşim
örnegin samsungun en iyi telefonu kardeşim
daha aydınlatayım mı benim karanlık arkadaşım
ya bi samsung'a iyi dedik eritiniz beni yaMesela?
Samsung'un en iyi telefonu olması S4'ün G2'den iyi olduğuna bir ispat mı sizce?
Bu üçüncü oldu galiba abiSorması ayıp olmazsa nerden kaça aldın bende ithalatçı firma olarak alcam galiba
Hayırlı olsun abi darısı banaEvet 3 oldu canım kardeşimBunuda hediye aldım inan zor buldum 16 GB si her yerde 1600 TL idi istanbul bilişimde buldum bir kardeşime söyledim saolsun aldı geldi 1440 TL idi orda şansa yarım saat önce indirime girmiş nakit 1380 e aldım.
o zaman 32 lik G2 al. 16 lık olanında yetmiyceğini sanmıyorum
Hayırlı olsun abi darısı bana
Abi stokmu yapti ayni makineden kactane oldu
Ben 15 aralıkta Hepsiburada.com dan 12 taksite 1379 liraya almıştım 16GB modelini..Evet 3 oldu canım kardeşimBunuda hediye aldım inan zor buldum 16 GB si her yerde 1600 TL idi istanbul bilişimde buldum bir kardeşime söyledim saolsun aldı geldi 1440 TL idi orda şansa yarım saat önce indirime girmiş nakit 1380 e aldım.
ee si kardeşim marka takıntın varsa S4, Parasının hakkını sonuna kadar veren bir cihaz istiyorsan G2 al.kaynatın kaynatın canım istediğiniz kadar ne güzel sohbet ediyoruzee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?