Android Telefon Önerisi

Cpqqqq

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Önerisi
Benim şuanki telefonum Nokia XpressMusic 5800 . Ben bu yaz Android Telefon almayı düşünüyorum . Özellikle güzel oyun açabilen ve dokunuşu hafif olan .. Sınırım 450 tl Bana bi telefon önerirmisiniz . Yanlız Galaxy Y a cok alıstım başka diyin Kullanışlı önerebileceğinz

450 tlye güzel oyun açabilen sanmıyorum

lobi55

Üye
500 ila 550 arası galaxy ace var telefon güzel ama cihazın kendi hafızası çok düşük

- - - Eklendi - - -

500 ila 550 arası galaxy ace var telefon güzel ama cihazın kendi hafızası çok düşük

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

Sakın ace alma. 500 mini 2 600 Alcatel ot 995 ya da xperia miro.

hurol1

Üye
biraz para ekle atrix al

ben bunu öneririm ama 450 tl ye her oyun açılmaz

dahili hafızası da 3.9 gb bizim arkadaş kullanıyor bundan forumdaki nicki sony_halo dilersen onunla irtibata geçersen sana telefonu daha iyi anlatır,sorularına cevap verir

Galaxy Mini 2 yada Atrix ama fiyatlarından emin değilim en fazla 650

sinan627

Üye
arkadaşım öncelikle samsung galaxy ace almak gibi bir hata yapma derim samsung alınacaksa s3 ün den yada s2 den aşagısı boş gelelik 450 tl lik bütceye yarinde olsam en temizinden ikinci el xperia neo bakardım yada xperia mini sıfırı satılan yerler kaldıysa ondan alırım xperia miro yada tipo da olabilir ace ı ikiye katlar arcatel lere de bakmanı öneririm fiyat performans açısından çok iyiler yada motorola atrix de olabilir bu fiyata daha iyisini bulamazsın iyi maxicepler

[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]Arkadasında dediği gibi s2 nin asağısındaki telefonların hepsi bos samsung marka icin konusuyorun. Sony kullanmadığım icin birsey diyemem. Ama arayuz olarak samsungu tek gecerim. 450 ye android alcaksan bence alma yani samsung alma o paraya alacağın samsung tam bi hambal telefon.
Experialara bak htc de guzel ama kullananlar bataryadan cok sikayetci. Lg yi kesinlikle onermiyorum. Yerinde olsam uzerien 200 daha katar 650 ye s2 bulabilirsin sahibinden.com da 600 e temiz s2 bul derim bu devirde telefon alacaksan internetten alacan.

Bu arada a101 avm de s3 mini 650 lira mı ne sıfır

Kardeş 650 ye S2 bul kesin alcam.Kardeş sen 650 tl ye Motorola Atrix al fiyatına göre en iyi tlfon

serihan

Üye
Turkcell Maxiplus 5'i öneririm Çok güzel