Android Telefon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Önerisi
ArkadasLar 350 Ye Kadar Android Telefon Önerin 2. El Temiz bulurum Ben Önerin Yeter Mesajlascam Arada İnternet Sarjı 1 Gün Felan Gitsin ..

harun22

Üye
Galaxy Ace , Gio , Fit. İdeos x5 bunları inceleyebilirsin.
2. elleri söylediğin fiyat civarındadır büyük ihtimalle.

İdeos x5,P503,Gio tavsiyelerim.

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu lg optimus me nin 2. Eli hiç yok sahbindende felan 0 ı 400 TL Felanmı _???

----------Eklendi @ 09:46:10 ---------- Yazıldı @ 09:36:29 ----------

Araştrdım Aama Bulamadım Yardım Ederseniz :=)

Arkadaslar bu lg optimus me nin 2. Eli hiç yok sahbindende felan 0 ı 400 TL Felanmı _???

----------Eklendi @ 09:46:10 ---------- Yazıldı @ 09:36:29 ----------

Araştrdım Aama Bulamadım Yardım Ederseniz :=)

Optimus me'nin sıfır fiyatı 350 lira olması gerekiyor dostum, 2.el bualamazsın

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
LG De pişman Olmam dimi arkadaslar öneriyolrmusunuz herkes bunu önerdi 10 kişiden 6 sı lg yi söylüor

lg optimus me p350 al 0 zaten 350 400 arasında hemde android pişman olmasın o fiyata bulabilecegin en iyi android telefon

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatigi felan süper dimi bi ara HTC Wildfire takmıstım onun gibi demi o baya hosuma gitmişti ?

dokunmatigi felan süper dimi bi ara HTC Wildfire takmıstım onun gibi demi o baya hosuma gitmişti ?

0 almak varken neden 2 el alacaksın lg optimus me android 3mp kamera kapasitif ekran 600 mhz hız daha ne istiyosun kardeşim anlamadım

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
ben android kllanmadm hiç de ondan karşk kafam iphone ve nokia kullandım suanda kararsızım ne yapsam

ben android kllanmadm hiç de ondan karşk kafam iphone ve nokia kullandım suanda kararsızım ne yapsam

değişim iyidir alışırsıın alışırsıın sanki herkez anasının karnından öğrenerek geldi androidi sende öğrenirsiin rahat oll

xserhatx

Üye
Ben lg optimus me alcam vatan compitırda 370 lira bu ay içinde alıcam inş hayırlı olur 2 3 sene gider

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
yani son sözünüz Lg optimus mu nokia samsung felan degil dimi onlardanda önerebilirsiniz

Ocean258

Üye
lg optimus me ye bakabılırsın.. gercekten cok guzel telefon..

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Bakıcam Arkadaslar tşk ederim

blackaid

Üye
lg p503 galaxy551 galaxy gio galaxy mini alabilirsin aradağın özellikleri nedir peki kamera ve çözünürlüğe önemlimi senin için

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
yok pek degilde mesajlasıom sürekli sarj gitmesi gerek

O fiyata alınabilicek en iyi en kaliteli smartphone'lardan biris.. İşletim sistemi yeter android 2.2 froyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...