Android Tel. Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ace tavsiye etmiyorum ekran kalitesi iyi değil. 800 liraya çok daha iyi telefonlar alınır. galaxy s, xperia x10 ve hatta xperia arc bile bulunabilir. arkadaş burada 950 liraya arc aldı. garantili.

umutku84

Üye
ideos x5 güzel ama güvenilir bi marka istersen ace de çok iyi

61semih

Üye
LG optimus black 900 cıvarıydı sanırım bır arastır F/P telefonudur

CS BETA

Üye
Ağustos 2. haftasının sonunu beklersen Atrixler düşecek(900TL şuanlık). HTC Inspire 4G var, TR 3G' si kaldırmasada (max 1900 belki donanım güncelleştirmesi olur gizli özellik vs ), 2012 sonlarında dönüşüm gerçekleşecek 4G' ye altyapın olur... son kez düzenleyem Incredible S var 879 TL, Desire S var 799 TL Desire S pasaportsuz maalesef, misafirin varsa ne mutlu sana yoksa, hak 90-110 TL arası ki fiyat patlıyor.

bence optimus black al fiyatına gore mukemmel ozellıklerı war cıktıgı bıbı aldım ve acayıp memlunum turkcell acılış harıcınde ekran kalıtesı sonyericsson arc dan ble dha net ekran var karşılaştırdım ve gerekten ozellıklerıne gore uygunda

ben hiç düşünmeden optimus black tavsiye ederim. özellikleri galaxy s'ten daha iyi. galaxy'nin tek artısı 8 gb hafızaya sahip olması ama hafıza kartıyla ikiside maximum 32 gb destekliyor. bir tek hafıza için de ben şahsen 300 lira fazla verip galaxy almam. he şöyle birşey var bi link verilmiş uygun fiyat görünüyor ama ne kadar sağlıklı bir site. bir de burasını düşünmek gerek. optimus black galaxy'den daha üstün bence. galaxy android 2.1 kullanırken optiğmus black android 2.2 froyo kullanıyor. galaxy'de ön kamera vga optimus'ta 2mp ön kamera var ve bu dünyada bir ilk. galaxy'nin super amoled ekranına karşı optimus'un 700 NIT IPS LCD nova display ekran teknolojisi. yani ortam ışıklarına göre parlaklık oranını otomatik olarak ayarlayan ekran teknolojisi. istatistikler şarj süresi konusuna optimus black'i en iyi smartphone'lar arasında gösteriyor. tasarım konusunda optimus black zaten tasarım harikası. kalınlık desen yok ağırlık desen kuş gibi. iki cihazın fiyatı konusuna gelince piyasaya bakıldığında galaxy 1200 tl civarında satılırken optimus black 900 tl civarında satılıyor. hem de dediğim gibi hafıza hariç hiç bir eksiği olmamasına rağmen. düşün taşın karar ver. sonradan pişman olmamak için iyi düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...