Android Tel. Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
Android Tel. Arıyorum
Arkadaslar 800 tl kadar olan tlf tavsiye ve desteklerinizi bekliyorum oyunlarda başarılı olmalı ve işletim sitemi Android olcak

Samsung Galaxy Ace S5830 şu durumda bu tlf iyi gibi oyunlarda başarılı olduğunu duydum tavsiye ve yorum bekliyorum

ideos x5 bence bunada bir bak ram ve işlemcisi küçüncek gibi deil

nexpow

Üye
evet galaxy ace güzel seçim fakat galaxy s ucuzlamış biraz daha para bul galaxy s al burda fiyat baya iyi bende şaşırdım bu kadr düştümü fiyatı

hoss

Üye
biraz daha para koyabilirsen xperia 10 ,galaxy s,optimus black alabilirsin

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi

Galaxy S - I9000 3 tuş sorunu hayla devam etmekte çözülmüş degil ondan bu yüzden vaz gectim evet fiyatlar ucuzlamıs

----------Eklendi @ 16:11:46 ---------- Yazıldı @ 16:05:59 ----------

ideos x5 bence bunada bir bak ram ve işlemcisi küçüncek gibi deil

ewet buda fena degil modemlerde başarılıydı tlf bilmiyorum özelik olarak iyi gibi

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha para koyabilirsen xperia 10 ,galaxy s,optimus black alabilirsin

xperia aslında play düşündüm ama daha çok yeni nisanda çıktı lg pahalı aslında lg ürünleri iyi degil daha önce kulanalardan biliyorum o yüzden güvenemiyorum

Burada Şuanda indirimde +100 daha koyup alabilirsin, fiyatı uygun .. tavsiye ederim..

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
samsun galaxy sl i9003 nasıl oda iyi olarak duydum tavsi eden varmı

celatx

Üye
acer liqud e ben düşünüyorum 2.1 yüklü geliyor 2.2 (flashlı güncelleme var) 2.3 türkçe yüklenebiliyor ama garanti dışı oluyoru fiyatıda 699 teknosa hepsiburada

enaa_881

Üye

kardeş al burda 890 lira ve söylediklerine göre 3 tuş problemi yok
burayı incele bu fiyata alabileceğin en iyi alet bu ve site güvenilir

McCeNe

Üye
100 tl daha koy üzerine lg optimus black al. pişman olmazsın. oyun ve uygulamalar google market'te bolca var. özelliklerine bakarak söylüyorum ki fiyatı çok iyi hatta fazlasını hak ediyor. bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone.

Benim tavsiyemde optimus black'ten yana.. O fiyata bulabiliceğin en iyi smartphone

.BlueTR

Üye
ace alabilirsin
Galaxy SL de iyi teldir.
kamera için istiyosan sl yanlış seçim olur flashı yok.

enaa_881

Üye
evet opt black te iyi bi seçenek olabilir
biraz araştırırsan galaxy s ile yakın fiyata bulabilirsin

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
evet opt black te iyi bi seçenek olabilir
biraz araştırırsan galaxy s ile yakın fiyata bulabilirsin

burda kıyasladım galaxs s daha iyi hem fiyat hemde özelik olarak aşadaki linkte kıyaslama var galax s ve ace ve lg kıyasladım

şu durumda galazy S en iyi 2 tercihimde ace gibi duruyor daha alternatif çıkmazsa

Telefonu&CatalogName=Telefon&c=0

enaa_881

Üye
kardeş galaxy s den sonra ki tercihin ace değil opt black olmalı bence çünkü ace den daha kuvvetli bi cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...