wpa-supplicant dosyası önemlidir. Değiştirmezden önce yedeğini alın yoksa bir daha wifi hiç çalışmaz. Her wpa-supplicant dosyası her tablete veya telefona uyumlu değildir.
root atarsam etab 4 olduğu için şifre istiyo bunu engellemenin yolu varmı kurulum şifresini bilmiyom bunun bir yolu varmıroot atarsam etab 4 olduğu için şifre istiyo bunu engellemenin yolu varmı kurulum şifresini bilmiyom bunun bir yolu varmı
Yardımcı olurmusunuz o mod çalışmadı exper Q7 tablette orijinal dosyanın yedeğide sistem bin klasörunun içinde olmasına rağmen vifi çalışmıyor ne yapmamız lazım vifi çalışması için?
çözdüm olayı gençler orjinal yedek varsa yedeği aynı şekilde atın root explorer la dosyaya basılı tutun permissions mu öyle bisey var izinler yani onu 755 yapın ve cihazı yeniden başlatın
çözdüm olayı gençler orjinal yedek varsa yedeği aynı şekilde atın root explorer la dosyaya basılı tutun permissions mu öyle bisey var izinler yani onu 755 yapın ve cihazı yeniden başlatın
sistem dosyası değiştiği için formatlaman işe yaramazdı bu soruna yaklaşık 1 ay uğraştım sonra dedim milletde üzülmesin yararlansin diye buraya yazdım :-D
Sırf bunun icin tableti ROOT ladim su an garanti disi. Tek kelime: calismadi. Allah razi olsun arkadas Permission dan 755 yapin demese tablet gidecekti. Tablet: Samsung Galaxy TAB 4 ve Android 4.4.2 yuklu.