android seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
android seçimi
selam arkadaşlar 850 900 lirası bütçem var android işletim sistemi olan bir telefon almak istiyorum bana hangi telefonu önerirsiniz benim aklımdan geçen telefon galaxy ace2 ama ekranın ve malzeme kalitesinin kötü oldugunu söyleyenler var birde güncelleme almayacak diyenler var bu konuda neler söyleyebilirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

Bende galaxy ace düz almayı düşünüyorum

ace2 jeal bean güncellemesi alacak kim demiş almayacak diye samsung resmi açıklama yaptı

950 gibi advance i9070 sanal pazarda satılıyor 2 yıl garantili onu tavsiye edebilirim ben kullanıyorum gayet güzel

paran varsa s2 derim gercektende iyi bir telefon ama dersenki yok ki bence taksitle al olmazsa motorola atrix s2 ye yakın bi telefon

Konu Sahibi
ace 2 almaya karar verdim arkadaşlar bu telefon hakkında neler söyleyebilirsiniz

az daha bekle s3 mini al oda 900 falan olur

ace 2 alma atrix al ama bence biraz daha para koy s2 al

Konu Sahibi
arkadaşlar ikinci el s2 diyorsunuzda temiz 2. el nasıl bulacagım birde türkiyede satılan atrixler sorunlu diye duydum ayrıca atrix'in tasarımıda hoşuma gitmiyor

kim dedi sorunlu die sor bakayım neye dayanarak öyle demiş.sen atrix al arkadasım yeni neşil bi telefon oyun uygulama desteği coktur.yanlış anlasılmasın arkadaslar atrix kullanıcısı değilim.iyi forumlar

Konu Sahibi
arkadaşlar ben kesinlikle ace 2 alcam vatandan 809 liraya düşmüş

Sen bilirsin ama atrix gibi bir telefonu bırakma derim hem 100 tl de daha ucuz neden iyisi ucuzken gidip kötüsüne daha fazla para veresin

taylan08

Üye
nomad2323 haklı atrix gerçekten güzel bir telefon ama s2 nin performansı tabiki yok ama en mantıklısı o paraya ikinci el s2 al gerçi 2.el s2 kolay kolay bulamazsın gerçekten güzel bir telefon satanlarda zaten s3 almak için satıyor ama illa ace 2 alcam diyorsan şimdiden jelatini ni ve silikon kılıfını hazırla

Dostum madem 850 900 lira butcen var telefonculari gezip 2.el s2 al. Mobilden hangi şehirde oldugunu goremiyorum ama illaki birinde vardır s2. Tek dikkat etmen gereken nokta cihazin en az 1 yil falan garantisi olsun. En ufak bir sorun da zaten servisler hallediyor. Ucuz falan diye de gidip fake imeili s2 alayim deme.biraz arastir kesinlikle temiz bir telefon bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...