Uygulama Android Oyunlarada 1 Numarayız.Türk'ün Gücü !

Samet.25

Konu Sahibi
Android Oyunlarada 1 Numarayız.Türk'ün Gücü !
Arkadaslar Bayragımızı Yükseklere Tasıdım Nacize Sizlerlede Paylaşmak İstedim.Oyunu yeni buldum ilk basta sevmedım ama sonra alıstım bagımlılık yapıyo online tüm dünyadan insanlar oynuyor ülkelerinin bayrakları da puan bölümünde yanı sahte onlınelerden değil benım telde kasar demeyın ben Galaxy Ace 5830i de kasmadan oynuyorum.Merak Edenler için söleyeyim oyunun adı Tank Fury 3D marketten bedavaya indirebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Oyunu tavsiye ederim vurdukca iyice zevk alıyosunuz

Tepkiler: avcitalip
Bende sağlam bi oyun mu çıkardık diye daldım konuya
Neyse başarılar

online oyunları severim biara bakçam

Yani Bu Bir Oyun .. Kim En Cok Zamanini Oldururse O Birinci Olurr .. Uzulecegin Yerde Sevinmissin Sen =]

Tepkiler: hsynsglmz

Samet.25

Konu Sahibi
Yani Bu Bir Oyun .. Kim En Cok Zamanini Oldururse O Birinci Olurr .. Uzulecegin Yerde Sevinmissin Sen =]

amac 1.olmak zaten ama 16 tanki patlatmak oyunda olsa kolay degil oynarsan 1 kere anlarsin yukleyeli 3 gun oldu toplam 24 saat oynamisimdir yinede yorum icin tesekkurler

güzel oyuna benziyor öneri için tsk deniyeceğim.

su l.o chati nasi kullaniyoz yav skliyorum oyunda ...

genteen

Üye
arkadaşlar bu oyun ios için yapılmış. adamlar androide de yapmışlar ama hiç özenmemişler bile. örneğin apple veya iPad den bu oyunu oynuyorsanız chat yapabilirsiniz yani konuşabilirsiniz, intihar edip tekrar aynı yere doğabilirsiniz. böylece paranız artar. ama bu rahatlık andoid de yok günlerdir android için chat yapımını ve hile yapımını arıyorum ama hiçbir sonuç yok. eğer hile yaptıysanız buraya yazarsanız çok memnun olurum..