melih jack Üye ben wave 525 kullanıcısıyım ve tel gayet hızlı televizyonuda var ama o kadar fazla uygulaması var bence bada 2.0 yaparsın gayet androidden güzel olur VE BUNU BELİRTMEM LAZIM EN ÇOK BOZULAN İŞLETİM SİSTEMİ ANDROİD
ben wave 525 kullanıcısıyım ve tel gayet hızlı televizyonuda var ama o kadar fazla uygulaması var bence bada 2.0 yaparsın gayet androidden güzel olur VE BUNU BELİRTMEM LAZIM EN ÇOK BOZULAN İŞLETİM SİSTEMİ ANDROİD
N1C<-lazımdeğil Üye The Dark Knight' Alıntı: Ben işletim sistemine kafayı takmam donanıma önem veririm ama illa bunlardan birini seçmem gerekirse tabi ki Android derim Genişletmek için tıkla ... Yanılıyorsun En İyi Java
The Dark Knight' Alıntı: Ben işletim sistemine kafayı takmam donanıma önem veririm ama illa bunlardan birini seçmem gerekirse tabi ki Android derim Genişletmek için tıkla ... Yanılıyorsun En İyi Java
coacoa Üye bu haliyle androide rakip yok ----------Eklendi @ 00:07:22 ---------- Yazıldı @ 00:06:22 ---------- N1C<-lazımdeğil' Alıntı: Yanılıyorsun En İyi Java Genişletmek için tıkla ... 3310 5110 hatta o antenli kızaklı nokia vardı ya 8110 mu? bunlarıda yaz bunların işletim sistemleri harika ötesi
bu haliyle androide rakip yok ----------Eklendi @ 00:07:22 ---------- Yazıldı @ 00:06:22 ---------- N1C<-lazımdeğil' Alıntı: Yanılıyorsun En İyi Java Genişletmek için tıkla ... 3310 5110 hatta o antenli kızaklı nokia vardı ya 8110 mu? bunlarıda yaz bunların işletim sistemleri harika ötesi
N1C<-lazımdeğil Üye coacoa' Alıntı: bu haliyle androide rakip yok ----------Eklendi @ 00:07:22 ---------- Yazıldı @ 00:06:22 ---------- 3310 5110 hatta o antenli kızaklı nokia vardı ya 8110 mu? bunlarıda yaz bunların işletim sistemleri harika ötesi Genişletmek için tıkla ... en iyi android olduğunu bizde biliyoruz herhalde. il mesajıma bakarsan android yazdığımı anlarsın.
coacoa' Alıntı: bu haliyle androide rakip yok ----------Eklendi @ 00:07:22 ---------- Yazıldı @ 00:06:22 ---------- 3310 5110 hatta o antenli kızaklı nokia vardı ya 8110 mu? bunlarıda yaz bunların işletim sistemleri harika ötesi Genişletmek için tıkla ... en iyi android olduğunu bizde biliyoruz herhalde. il mesajıma bakarsan android yazdığımı anlarsın.