Telefon Tavsiyesi Android OS mu? Bada OS mu?

anil585

Üye
    Konu Sahibi
Android OS mu? Bada OS mu?
Arkadaşlar 2 telefon arasında kararsız Kaldım.Birincisi LG GT540 OPTIMUS Android OS v1.6 İşletim Sistemine Sahip.İkincisi Samsung Wave 525 Bada OS İşletim Sistemine Sahip.Benim İçin Önemli Olan Uygulama Ve Oyunlar.Hangisini Tavsiye Edersiniz?Neden?

android badaya 100 bin basar. sakin bada alayim deme...androidin binlerce uygulamasi bedava...istedigin navigasyonu, oyunu rahatlikla bulup indirebilirsin..badada bu cesitliligi bulamazsin...android yükselen yeni yildiz.selamlar.

ben badacym ama tartismasis android Google babanin sistemi

Krombas

Üye
Bana kalırsa bnde wave 525 kullanıyorum ama telefon açılırken veya başka işlemler yaparken telefon yavaş. Bu yüzden Android daha iyi gibi duruyo suan.Ama samsung bada 1.2 sürümünnün android in şu anki durumundan daha iyi olcağını söylüyo ama yine favorim Android

Bada alırsan oyun ve uygulama sıkıntısı çekersin, android almak mantıklı olan

herkes yorum yapmış güzel de arkadaşın söylediği telefon android 1.6 . Yani eski. Buna kolay uygulama bulunmaz.
Telefona güncelleme yapsın diyeceksiniz de bu telefon ne kadar güncelleme kaldırır??

Tepkiler: Elektr0

blackaid

Üye
yeni telefon alırsan android daha iyi sürekli yenileniyor oyun ve uygulama sayısı artıyor gt 540 android 2.1 e kadar güncelleniyor bada ise uygulama ve oyun olarak androide göre az yeni bir güncellemesi oldu

Masha

Üye
Tabiki anroid ücresiz oyunlar ve uygulamalar devamlı güncelleniyor.

Ocean258

Üye
T-A-R-T-I-Ş-M-A-S-I-Z A-N-D-R-O-İ-D..!!!

bada yeni gelişen ve taze bir işletim sistemi. fakatandroid gelişimini tamamlamış bir sistem.

badaya daha çok güncellemeler daha çok uygulama oyun vs görücez bundan sonra. samsungun kafasında kim bilir neler vardır. bence bada os. alabilirsende wave 2...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben işletim sistemine kafayı takmam donanıma önem veririm ama illa bunlardan birini seçmem gerekirse tabi ki Android derim

herkes yorum yapmış güzel de arkadaşın söylediği telefon android 1.6 . Yani eski. Buna kolay uygulama bulunmaz.
Telefona güncelleme yapsın diyeceksiniz de bu telefon ne kadar güncelleme kaldırır??

2.3.3 yükleyip kullananlar var sonuçta 600 mhz işlemci var android geliştikçe performans iyileştirmeleride oluyor bu yüzden 600 mhz yeterli...

61semih

Üye
konu bayat 8ay once acılmış

cencam

Üye
bence bada dan uzak durun bende samsung s7233 uygulama sıkıntısı var oyunlar için öyle ben android kullanmadım ama kullananları gördükçe tlf nu kırasım geliyor

.yaRasa.

Üye
Kiiselleştirmeyle uğraşamayanlar ve belirli HD oyunlar için bada.. ama kişiselletirme ve programda, oyunda çeşitlilik isteyenlere android..!