Android Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m12n32

Üye
    Konu Sahibi
Android Önerisi
Arkadaslar 450 tLYE fALAN aNDROİD iŞLETIM Sistemli Telefon Varrmı? Yoksa Hangı Telefonları Onerırsınız?

serinaga

Üye
Bi DOLU var piyasada bu fiyata, hem de birçok markanın. Bence internet mağazalarındaki karşılaştırmalara bi bak, ne alacağına karar verirsin O zaman, bizde karar verdiğin tel ile ilgili fikir verebiliriz ...

m12n32

Üye
    Konu Sahibi
Lg p503 Optimus ONE Dusunuyorum Yada P350 Optimus Me Nasıl İyimi?

Masha

Üye
Lg p503 Optimus ONE Dusunuyorum Yada P350 Optimus Me Nasıl İyimi?
Lg Optimus Me Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip ve fiyatı 400 Lirayı bile geçmiyor. Ekranı küçük diyorlar ama boyutu iyi bence. Almak istiyorsan sana tavsiyem Optimus Me 'dir.

m12n32

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Me Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip ve fiyatı 400 Lirayı bile geçmiyor. Ekranı küçük diyorlar ama boyutu iyi bence. Almak istiyorsan sana tavsiyem Optimus Me 'dir.
Ekran boyutu Corby ile Aynı araştırdım bencede en iyi bu fiyata optimu me hiç kullandınızmi?

LG P503 Optimus One , güzel telefon , bende var.kullanışlı ideal bir telefon.hızlı yani.kabada değil , fiyatda makul.kamerasıda kötü değil 3.0 flash yok sadece.gece cekimi modu var. o kdr yani ekranıda guzel.

PriZm

Üye
bence biraz daha cik 567 tl civarinda ideos x5 al. sonra pisman olma

umutku84

Üye
one'ın özellikleri daha iyi gibi me den. ama bide gio ya bak derim

Çıkabiliyosan arkadasın dediği gibi x5 mantıklı olur. Onun dışında p503 güzel cihazır, p350 ise f/p cihazıdır o fiyata bulabiliceğin en iyi smartphone'lar arasındadır.. Bu 3 telefonuda tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...