Android öneriniz?

Konu Sahibi
Android öneriniz?
Arkadaşlar 1000 liraya kadar bütçeyle bi telefon almayı planlıyodum ancak eylülde tanıtılacak modelleri görmeden alırsam pişman olabilirim diye eylüle erteledim. 603 kullanıyorum. uygulama, oyun desen yok. tarayıcı zaten berbat. bide skype görüntülü görüşme yapamamak canımı sıkıyo. eylüle kadar beni oyalayabilecek, ön kamerası olan, subway surf, tumple run, nss gibi çokta sistem özelliği gerektirmeyen oyunları oynayabileceğim ve root, rom işlerini falan kavrayabileceğim bi telefon düşünüyorum. en fazla 110-120 verebilirim. 1-2 ay takılacağım bi makine için daha fazlasını veremem. hangi markanın ikinci eline bakıyım? üstte belirttiğim işlemleri etkilemeyecek şekilde hasarı olursada sorun olmaz.

Invoke

Üye
Hacı istediği kadar 2.el olsun 100-120liraya ne bulacaksın, seni yoracak gıcık edecek, kasacak, 1-2ay daha kendi telefonunla alo de, telefon ihtiyacını görsün. Bütçeni boşuna azaltma, bence

Puck

Üye
Android telefonlarda düşük seviyede yada orta halli bir telefon pek mutlu etmez

0MG90

Üye
iPhone 4 al daha iyi Android pişmanlıktır.

Konu Sahibi
Hacı istediği kadar 2.el olsun 100-120liraya ne bulacaksın, seni yoracak gıcık edecek, kasacak, 1-2ay daha kendi telefonunla alo de, telefon ihtiyacını görsün. Bütçeni boşuna azaltma, bence

603ü kullanmaya devam edecem zaten usta ya. bu alacağım sadece beni oyalayacak. Bütçeden düşme durumu yok

- - - Eklendi - - -

iPhone 4 al daha iyi Android pişmanlıktır.

fanboysunuz, apple'ı seviyonuz tamamda, bari okuyunda cevap verin...

ben olayı anlamadım galiba demissinki 1000tl bütceyle 1 ay idare etcek 110-120verebılırım ne demek anlamadım

Invoke

Üye
ben olayı anlamadım galiba demissinki 1000tl bütceyle 1 ay idare etcek 110-120verebılırım ne demek anlamadım

1000lira bütçesi varmış, telefon alacakmış ama eylülü bekleyim demiş eylüle kadar ya da ekime kadar işte 1-2ay takılmak 110-120liralık telefon istiyor, 1000lira sonrası için.

Invoke

Üye
Bulaşma ya replikalara...

- - - Eklendi - - -

Benim aklıma 120liraya ikinci el de olsa idare edilecek de olsa android gelmiyor, gereksiz telefonlara para verme, Eylülde de ne tanıtalıcak note3 xperia honami gibi cihazlar... Bence* şuan Xperia SP alabilirsin

Konu Sahibi

Neyse 1-2 ay daha symbiana eyvallah çekelim... iPhone 5Cyi merak etmesem şu an telefon almak için düşünmem

Eylulde nexus 4 al.Rom islerini felan en iyi kavrayacagin cihazlardir yazilim destekleri muazzamdir.

Invoke

Üye
Neyse 1-2 ay daha symbiana eyvallah çekelim... iPhone 5Cyi merak etmesem şu an telefon almak için düşünmem

En mantıklısı Symbianla 1-2ay daha idare et Telefonlar duyurulsun sonra kararını verirsin

Tepkiler: bu_rakrak