OttomanEmpire06
Üye
Ne grupmus beee. Herşey onların dediğine göre oluyor heralde. Bırakalım devletide onlar yönetsin
Sürekli grup kelimesi kullandığım için yanlış anlaşılıyor. Bu 4g incelemesini Nexus grubunda gördüm. Ama lg g2 yi aldığımdan beri içinde buludungudum 10.000 kusur kişinin oldugu grup var. Herkes sorunu olduğunda yazıyor aynı zamanda nasıl çözdüğüm ne yaptığını da. O yüzden bilgim var diyorum ama inanmadınız havadan sudan sallıyorum sandınız.Ne grupmus beee. Herşey onların dediğine göre oluyor heralde. Bırakalım devletide onlar yönetsin
Telpaya gittim dedin telpa mecidiyeköy profilo avm içinde ve arkadaşım orda staj yapıyor. Lg vintek de mecidiyeköyde ve yüz yüze teknik servis işlemi yapılıyor. Sakin sakin konuşunca ne güzel oluyor değil mi? İşte buraya kadar soru yoksa ben diyorum ki telpa her sorunu kullanıcı hatası diyor. Her cihazda sorun olabilir. Ama lg sorunları şöyle çözüyor.Bu yazına katiliyorum fakat g2 bin servis kalitesini de arastirdigimda tabi LG servisinde sorunsuz değil onlarında sorunları çok heleki televizyon ve cep telefonu alanında hakkını helal et
Kardeş bak yemin ediyorum yalanım yok ben ankarada oturuyorum ben 2.el general mobile elite aldım cemaatçi abiden adama genelde guveniyordum fakat içim rahat değildi aldigimdada hicbir sorunu yoktu ben genelde icimin rahat olması için telpaya abuk sabuk sorunları telefonda olmayan sorunları yazdım belki değiştirirler bakarlar dedim gönderdim vip servis.formunu doldurup gondermistim tabi kargo ile MNG kargo ile.gönderdim adamlar gik demeden bahane bulmadan arka kasa dokunmatik ekran ekran kameralar anakarrt güç tuşu ve flexi yan ses bordu nu değiştirdiler bir nevi cihaz sifirlandi vallahi de nokta kadar yalanim yok yokya bu yalan konusuyo telpa mal kotu bi servis diyosanda belgeleri var atayim değiştiğine dair sorunları yazdığım belge bile duruyor tamam ben sorun yasamadim facebook da ekle hasan büyük selçuk diye bi arkadaş var bebe defalarca yere dusuruyo bizzat şahidim öyle bi kullanmiski eliteyi kasaya kasa demessin çatlak çizik heleki ezilme coktu ve bu cihazları düşüren dusure zamanla kasada açık meydana geliyo ve onunki aşırı derecede açıktı telpaya vip le gönderdi kasa çatlak diye 85tl istedi sonra USB kablosu bozulmuş onu bedava degismisler sonra on kamera toz alıyormuş onu bedava degismisler ve şarjı az gidiyordu bataryayida garanti kapsamında değiştirmişler tamam oda sorun yaşamadi şanslı diyelim aydoğan kaya var oda çok hor kullanıyor cihazı fakat güncelleme eliteye geç geldiğinden aldı g2. Önceden elite kullanıyordu o telefonu yumrukla kullanıyordu hic abartmiyom olu piksel oluşmuş telpaya göndermiş ekran değişmişti ama ben LG g2 Türkiye grubunada uyeyim teknik servis hakkında bi İstanbul da vintek var ana merkez ankarada fırat elektronik var ama biseyden cakmiyo bizim buradaki mahallenin elektrik elektronikcisi 10basar çünkü ben teli oraya verdim 10gun uğraştılar sonra üst seviye onarım için vinteke gönderdiler öyle haloldu sararma vardı real racing 3 oynadigimdan bide clash of clans yoğun oynadigimdan olmuştur diye düşünüyorum değiştirdiler gene ayni sararma ısınma daha fazla oldu bende sattim elite aldım jellybeanda g2de sesin kısık boğuk gitmesi şebekenin az veyatta hic çekmemesi ısınmanın fazla olması ısındıkça parlaklığın düşmesi kullanıcının parlaklığı acamamasi sarjin az gitmesi ses kayıt ederken kesik kesik kaytolmasi gece video çekerken karanlıkta donarak bulanık çekmesi ısınmaya bağlı olarak snapdragon 600gibi çalışması ve bunu mesut cevikde g2yi 2kere inceledi dile getirdi ısındıkça dokunmatigin kendi kendine basması sari lekenin oluşması gibi sorunları vardı grubda dedilerki güncelleme KitKat gelecek düzeltecek dediler daha kotu oldu simdi lolipop gelmiş daha beter oldu diyorlar hatta guncellemeyide çekmiş çok yoğun sikayettenTelpaya gittim dedin telpa mecidiyeköy profilo avm içinde ve arkadaşım orda staj yapıyor. Lg vintek de mecidiyeköyde ve yüz yüze teknik servis işlemi yapılıyor. Sakin sakin konuşunca ne güzel oluyor değil mi? İşte buraya kadar soru yoksa ben diyorum ki telpa her sorunu kullanıcı hatası diyor. Her cihazda sorun olabilir. Ama lg sorunları şöyle çözüyor.
G2 de sararma varsa ekran veya telefon degisim
G3 de çatlak varsa direk telefon yenisi veriliyor.
Ben bundan bahsediyorum ama dinlemeden anlamadan herkes yorum yaptı. Yalan yok ortada Telpayi bilen bilir.
Nexus ayrı android one ayrıGoogle HTC'yi bırakmasaydı çok daha güçlü nexuslar olurduda..
Ben aynı diye birşey mi söyledim?Nexus ayrı android one ayrı
Android one konusunda Nexus?Ben aynı diye birşey mi söyledim?
Her ikiside Google cihazı nihayetindeAndroid one konusunda Nexus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?