android nasıl program yapılır(soru)?yardım edin -acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucoyaho

Üye
    Konu Sahibi
android nasıl program yapılır(soru)?yardım edin -acil
merhaba arkadaşlar..bu androidde basit olarak html veya daha basit bir araçla yapabileceğim bi uygulama varmı..?ayrıca diğer uygulamaların kodlarını alıp aynısını yapıp kodundaki birkaç değişikliklekendi programımı yapmam mümkün mü? basit bi araç varmı bunu yapmak için ..?biliyorsunuz yakında tabletler dağıtılacak okullara.ve bende okulum için kendi programımı yapıp herkese göstercem.okuluuzun portalı yapmayı düşünüyorum.okulun kralı olurum heralde yardımlarınız için çok teşekkürler

hotlock

Üye
yapabileğn en ileri şey türkçeleştrmektir o kadar basit değl bu işler.

mucoyaho

Üye
    Konu Sahibi
anladım pekala teşekkürler. ama google app builder var kolayca yapabılırsın okadar buyutme istersen.

hotlock

Üye
anladım pekala teşekkürler. ama google app builder var kolayca yapabılırsın okadar buyutme istersen.

abicim sen android program yazmak istiyorsun bunu için öncelikle bir programlama bilgin olması lazım çünkü android açık kaymaklı ve java tabanlı bir işletim sistemi. eclipse falan yada android sdk gbi şeyleri kullanmayı biliyormusn ? yok eğer bilmiyorsan baya bir vaktini alıcaktır tam anlamıyla iyi bişy yazmak istersn işi kavrayana kadar okulu bitirirsin ayrıca google +3,5 yıldızı geçen bireysel uygulamlara ödüller veriyordu bi ara bilgn olsun.

Tepkiler: Mesut Aktaş

ekorotti

Üye
Ben c# ve vb.net programlama dillerine hakimim , ama denemedim hic android icin program yapmayi . Eger diller virbitine benziyorsa guzel seyler cikarabiliriz...

mucoyaho

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ararken birtane buldum basit ama iş görür.iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...