Android mi , OSX (İphone) mi , Symbian mı ?

Android mi , OSX (İphone) mi, Symbian mı ?

• Android

Kullanılan: 12 54.5%
  • OSX (İphone)

Kullanılan: 3 13.6%
  • Symbian

Kullanılan: 7 31.8%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
Android mi , OSX (İphone) mi , Symbian mı ?
Evet Arkadaşlar Soru Gayet Açık Görüşleri Alalım..

byesho

Üye
aslında android ama daha çok ilerlemesi gelişim göstermesi lazım. 1 ghz bile az geliyor androide o yüzden şimdilik symbian.

.BlueTR

Üye
Bada olsaydı ona oy verirdim ama şu anda android.

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi
aslında android ama daha çok ilerlemesi gelişim göstermesi lazım. 1 ghz bile az geliyor androide o yüzden şimdilik symbian.

Dostum bence symbian artık bitiyor.bende ya android diyorum ya da OSX

symbian 1 ghzlik telefonda olursa iyi sonuç verir hız açısından diye düşünüyorum.android gelişmekte.ama hız olarak daha fazlasını bekliyor insan,1 ghz yeterli bir hız değil android için ama gelişecek.diğerine zaten lafım yok,onun kafadan 4 yılı var.açıkçası benim gözümü doyuran bir bir donanım ve yazılım uyumu yok şu anda.fakat ne yapılacağı önemli tabi telefonla.

nonamex

Üye
Symbian'ın hantal olmasının tek sebebi nokia'nın dandirik politikasıdır.

Adam 1 ghz işlemci 512 mb ram koyuyor , sen gidip 680 mhz işlemci 256 ram koyup yarışmasını bekliyorsun. Haliylen hantal kalıyor.. Symbian'ında iyi bir donanımla iyi performans vereceğinden şüphem yok fakat şu saatten sonra Android ve ios dururken symbianlı telefon alınmaz.

jayjay16

Üye
    Konu Sahibi

Dostum sana katılıyorum. Bu saatten sonra symbian alınmaz. hata etim 5800 aldım ama satıp iphone almaı düşünüyorum. android de kuruluyomuş iphone.

--------------- Ekleme ---------------

bence de dostum daha çok yolu var android in. ama o yolu tamamlarsa çok güzel telefonlar çıkar ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...