ANDROID Markete giriyorum ama....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ANDROID Markete giriyorum ama....
İyi günler ben Galaxy s kullanıcısıyım. Android markete giriyorum ama uygulama indir dediğimde "sonra indirilecektir" diyor ve sonra "indiriliyor...." Diyor fakat indirmiyor uygulama veya oyunu. Öylece kalıyor. kilitlenme falan da yok. Teknik servisine gönderidim en son güncel yazılım yüklediler, sorun düzeldi dediler fakat halen "indiriliyor...." deyip indirememe sorunum devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

galaxy's e güncelleme geldi mi ?

Konu Sahibi
Android 2.2 nin en son sürümünü yüklediler. Güncelleme var evet.

ensarb

Üye
Tekrar teknik servise götürmenizde yarar olacaktır. Sonuçta probleminiz düzelmemiş.

Konu Sahibi
Market sorunu düzeldi ama bu kez de gelen arama sesi gitti, vızır vızır zar zor duyuluyor. Hattan mıdır temasszızlıktan mıdır bilmiyorum ama, teknik servisin yolunu biliyorum. Götürmeden önce yapabileceğim birşey varsa yapabilirim tabi ?

Arkadaşlar bende 2.2 yükle yaklaşım 2 ay önce yükledim market fln yok neden bahsediyorsunuz ?

arkadaşlar soruma cevap alabılırmıyım ?

market için yeni bi güncelleme yayınladılar bende güncelledim market uygulaması menülere eklendi ve şimdi rahatlıkla android makete girebiliyorum. bu cd kart olayınıda halletseler daha iyi olacak bazı uygulamalar telefon hafızasında kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...