hangi androit telefonunu alayım derken androit telefonlar için üretilen hiçbir proğramın araştırmadan çat diye yüklenip kullanamadığını da farkettim.Uygun oyunu bulduysan bile bu sefer de sd klasörüne atılması gereken bir şeyler bulman gerekiyor.Daha önce ios ta tanınmış bir proğramın yada oyunun uygun versiyonunu aramak bile bence eziklik..apple bağımlılık yaratma peşinde olan bir firma, bunun farkındayım ama androit için uygun proğram uygun yazılım uygun oyun ,adı her neyse elimdeki donanım olarak harika bir galaxy s2 bile olsa uygun proğram için forum forum dolaşman gerekiyor...Bunu yaparkenki forum internet bağımlılığını ve harcadığım zamanı uygun uygulamayı alıp sıkılmak için kullanmak daha mantıklı..."kimseyi aşağılamak için demiyorum ama"işsiz güçsüz içine kontur yükleyemeyen insanda bile i phone var.daha mail senkronizasyonu bile yapmamış.mail bile göndermemiş alindeki makinayı sadece telefon gibi kullanan birilerini görünce o aleti aldığımda dışarı vereceğim imajın hiçte düşünüldüğü gibi karizmatik olmayacağını düşüenlerdenim...ben bankacıyım bankaya kredi kullanmak için geldiğinde borçlarından ve ödeme aksaklığından dolayı kredi veremediğim adamın kadının elinde i phone var..ve ben iki aydır karar veremedim çok pahalı olduğu için bir i phone almaya..
bir alete onca oarayı verip sadece görüntü olarak taşıyan onca insanın arasında aldığı aletin hakkını vereceğme inandığım halde alamıyorum
parası imajı bir yana vaadettikleri yüzünden androitli bir S2 mi yoksa ios lu bir i phone 4 mü alayım bilemedim..
s2 alıp bir iki ay adam gibi uygun proğram bulamadan androit 2.4 yada daha üst bir sürümü beni ortada bırakırmı diye korkuyorum..zira yazılım yada oyun üreticileri,ki oyun benim için önemli,daha bir androit versiyonuna uygun proğram yada oyun üretemeden androit bir güncelleme yapıyor ve bütün uygulamala muhtelif sorunlar yaratıyor yada benim önfikrim bu...
ios ta ise üreticilerin acabası olmadan uygulama ve oyun üretmeleri için hiç bir sıkıntı yok..öyle ki bankalar olsun muhttelif siteler olsun önce i phone için uygulama çıkartıyor üstelik çıkartılan uygulama ve oyunlar hemen her i phone da kullanılabiliyor...donanım olarak galaxy s2 beni hayran bırakıyor flash 10.01 desteği cabası..
ama piyasayı bi araştırdım gyro sensörü ile oynanılabilen bir androit oyunu bulamadım sanırım bir tane varmış..."ios için onlarca olduğunu biliyorum ama kaçtır bilemem" bir de androit donanıma göre yazılım yapmıyor telefon üreticilerinin yazılımına göre donanımlı olmasını bkliyor çok saçma..
uygun uygulamayı araştıracak telefonun tüm özelliklerini yükseltecek değiştirecek kişiselleştirecek zamanı olan.oyun konusunda çok ta beklentisi olmayan androit kullansın ama telefonuyla dost olmak isteyen akıl sınırlarını zorlayacak esnelkikte uygulama yelpazesi olan gyro gibi telefonunda olan tüm özelliklerini kullanabileceğiplartformlara ulaşabilmek isteyenler i phone alsın..
ama ben yinede i phone 5 i bekleyecek gibiyim eğer apple samsunga bier cevap verecekse tam sırası....