Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler
Indirebildin sanirim780kb küsür iniyor ve açacak uygulama yok diyor . Drop yada drive linki olsa iyi olurdu . Yandex yada mega da olur
Üst tarafa rakam gelmiş eski sürümde yoktu ama yine de küçük olmuş rakamlar. Biraz büyük olmalı şu an 4.3 muhteşem .
Niye indiremedin?Yok indiremedim rakamlar var alfabe üstü birden 9 a kadar
Yok indiremedim rakamlar var alfabe üstü birden 9 a kadar
Niye yapmiyormus?Aynen hocam artık tusfilesten indirme yapmıyor
Niye yapmiyormus?
Iyide neyle indirmeye calisiyorsun?Eskiden sorun yoktu.
Artık başka sayfalara atıyor.
Sana da söyleyip seni yormak istemiyoruz
Iyide neyle indirmeye calisiyorsun?
Crome ve habit browser ile sorun yok yonlendirmeyi ayri bir sekmede yapar mevcut sayfadan indirme yapabilirsin.
Yani tarayici değiştirin linklerde sorun yok.
Zipysharede bile sayfa yinlendirmesi var
Sorunlu olsa linkleri konuda paylasmam zaten
Dostum ilk once kutuya tiklayinca ayri sekmede bir sayfa acar onu kapatirsin ve kutudaki isareti kaldirirsin sonra üstteki yeşil yazıya tiklarsin iner zaten yonlendirme tek seferlik yani gerçekten sorun varsa şikayet butonunu kullanın yönetim ilgilenip gerekeni yapacaktirAbi inan artık inmiyor.
Her yolu denedim.
Neyse sıkıntı yok
Dostum ilk once kutuya tiklayinca ayri sekmede bir sayfa acar onu kapatirsin ve kutudaki isareti kaldirirsin sonra üstteki yeşil yazıya tiklarsin iner zaten yonlendirme tek seferlik yani gerçekten sorun varsa şikayet butonunu kullanın yönetim ilgilenip gerekeni yapacaktir
Abi linkte sorun var.
Seninle ilgisi yok.
Daha düne kadar da iniyordu.
Artık inmiyor ayrı sekmede aciyorum yine hata veriyor
Dostum niye anlasamiyoruz?Bu siteye atıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum niye anlasamiyoruz?
Tarayici değiştir demekki yonlendirmeyi ayni sayfada açıyor tarayicin o yuzden sorun yasiyorsun yani yonlendirmeyi ayri sekmede açması gerekir tarayicin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?