Android kurulu replika iphone5

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Android kurulu replika iphone5
Babam bugün heyecanla elindeki iPhone 5i gösterdi yeni telefon aldım diye haliyle bende merak ettim kurcalayayım dedim sonra bir baktım ki Android kurulu replikalardanmış 500 liraya almış telefonu telefonun ne kadar iyi olduğunu öğrenebilmem için hangi programları yüklemeliyim ? Benchmark testi için ve ayrıntılı gpu cpu özelliklerini görmek için önerebileceğiniz bir program var mı ? kusuruma bakmayın androide çok uzak bir insan olduğum için açtım bu konuyu

-Emre

Üye
Antutu benchmark, es task manager ve hardware info programları işine yarayabilir

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Antutu benchmark, es task manager ve hardware info programları işine yarayabilir
Antutu sonucu 8875 puan ve başlangıç seviyesindeki telefonlardan iyi orta seviye telefonlara yakın bir sonuç olarak gözüküyor. Armv7 işlemci yazıyor ancak bunun root ile değiştirilebildiğini öğrendim o yüzden kesin birşey diyemiyorum. Gerçek işlemci ram gibi özellikleri nasıl öğrenebilirim ? birde orta seviyeye uygun oyun-uygulama söylerseniz deneyerek nasıl tepkiler verdiğini görmek istiyorum

-Emre

Üye

Merak etme armv6 olsa o puanı alamaz cihaz oynamak istediğiniz çoğu oyunu kaldırabilir. Hardware info programını deneyin

- - - Eklendi - - -

Most wanted nova 3 modern combat 4 deneyebilirsin

owner26

Üye
    Konu Sahibi

Merak etme armv6 olsa o puanı alamaz cihaz oynamak istediğiniz çoğu oyunu kaldırabilir. Hardware info programını deneyin

- - - Eklendi - - -

Most wanted nova 3 modern combat 4 deneyebilirsin

Csr racing denedim açarken uygulama kapatılıyor gibi birşey yazdı sanırım gpu desteklemiyor.Temple run2 ve subway surf oyunlarını gayet akıcı oynayabiliyorum .Dediklerinizi bu gece deneyip tekrar yazacağım teşekkürler yardım için Symbian S^3 telefonum var iPhone5 replikada olsa Android olması gerçeği söylemek gerekirse ilgimi çekti.Pek oyun tutkunu bir insan değilim ancak benim için gerekli olan şeyler genelde banka programları ve birkaç uygulama bunlar Symbianda yok ne yazık ki..Bu yüzden telefon sağlam çıkarsa babamla takas etme durumum olabilir

-Emre

Üye

Eger ogrenebilirseniz cihazın SAR değerini öğrenin. 0,80den fazla değilse sorun yok (hoş iphone 1.1 ama herkes o dandik telefonu kullanıyor, sebep cahillik ve marka)

owner26

Üye
    Konu Sahibi
sar değerini bir araştırayım ben bu arada bugün arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam modeli galaxy gio idi antutu ile skoruna bakım 1500 civarı çıktı piyasa fiyatı 400-500 lira civarı sanırım.Benim telefonun ki onun 4.5 katı ve benimkide 500 lira.Dokunmatiği çok kaliteli değil ancak temple run2 vs fps düşmeden oynayabiliyorum arkadaş yükleyemiyor bildiğim kadarı ile.Anlamadığım şey bu telefonun kerameti nedir kaçak olduğu için mi böyle ucuz ?

Onların sar değeri çok yüksek .s

badmus

Üye
Cpu Z adlı uygulamayı indir telefon hakkında herşeyi gorebilirsin

Metin MF

Üye

marka olmadığı için