papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
defalarca tartışılan okunan haberleri androidle uzaktan yakından alakası olmayan bi moderatörün uzun bi aradan sonra cep genele açması beni şaşırttı. hayır günde 1.5m android aktif oluyo olarabilir bazı sistemlerin %70 civarı önünde olabilir ama daha bişey demiyom valla. gkcll ezgis herhal
Bilinçli kullanım ile antivirüssüz Windows 7'me bile virüs girmiyor. Raydan korksak trene binmezdik vesselam.
3 yıldır android kullanıyorum ne telefonuma virüs girdi nede kredi kartı ile ilgili sorun yaşadım ve ben bu haberi çok öncedende görmüştüm belki bu güncellenmiş haldedir.
bu tip izinleri faydali uygulamalar da kullaniyor root ile ilgisi yok. markete guvenligi test edilmeden koyulmuyor zaten sikinti yok ama ortami germeye de gerek yok
- - - Eklendi - - -
benim eski telefonuma rootsuz virus girmisti onemli resimlerim silindi bunun yuzunden. bilgisayarimin dosyalarini da etkilemisti ve cokertmisti. sizin basiniza gelmemis olabilir o yuzden beni yalanlamaya kalkmayin. androidi kotulemek icin soylemiyorum bunlari. bu arada marketteki virus denilen uygulamalar en kotu reklam aciyor
defalarca tartışılan okunan haberleri androidle uzaktan yakından alakası olmayan bi moderatörün uzun bi aradan sonra cep genele açması beni şaşırttı. hayır günde 1.5m android aktif oluyo olarabilir bazı sistemlerin %70 civarı önünde olabilir ama daha bişey demiyom valla. gkcll ezgis herhal
orası öyle ama ben bunu farkettiğim anda internet bağlantısını keser yine günü kurtarırım yapmadığım şey değilHer zaman öyle olmayabilir Talip. Eğer sağlam bir güvenlik yoksa sağlam bir Hacker emdiğimiz sütü burnumuzdan getirtebilir açık kaynak kod yüzünden.
Google'ın Android'in güvenliğinde bir sınırlama getirmesi gerekiyor.
Avantajı olan açık kaynak kodu kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum.
Sadece dışarıdan oyun, uygulama kurulumunu kısıtlasa o bile yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?