mert41994 Üye yükleme yaparken ilerlemeyi gösteren buçuk bende görünmüyor sizde de benzer sorun var mı? Tema içinden düzeltilemez mi?
yükleme yaparken ilerlemeyi gösteren buçuk bende görünmüyor sizde de benzer sorun var mı? Tema içinden düzeltilemez mi?
aşian27 Üye Gerçekten çok güzel olmuş. Acaba bu temaya uygun köşeli widgetlar biliyor musunuz? Pek araştıracak zamanım olmuyor, o yüzden bulamıyorum da..
Gerçekten çok güzel olmuş. Acaba bu temaya uygun köşeli widgetlar biliyor musunuz? Pek araştıracak zamanım olmuyor, o yüzden bulamıyorum da..
Eduardo58 Üye aşian27' Alıntı: Gerçekten çok güzel olmuş. Acaba bu temaya uygun köşeli widgetlar biliyor musunuz? Pek araştıracak zamanım olmuyor, o yüzden bulamıyorum da.. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum konu hortlayacak ama yapmazsam aklımda kalır Al kardeşim bu toogle ile tam uyumlu bence : Toggles nexus Style v2.0 - By AguS35 - MaxiCep Bu arada @asigsasi isa abi dediğim tema bu konu hortlamışken söyleyim dedim.
aşian27' Alıntı: Gerçekten çok güzel olmuş. Acaba bu temaya uygun köşeli widgetlar biliyor musunuz? Pek araştıracak zamanım olmuyor, o yüzden bulamıyorum da.. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum konu hortlayacak ama yapmazsam aklımda kalır Al kardeşim bu toogle ile tam uyumlu bence : Toggles nexus Style v2.0 - By AguS35 - MaxiCep Bu arada @asigsasi isa abi dediğim tema bu konu hortlamışken söyleyim dedim.