Android İşletim Sistemli Telefon Önerisi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesimi14

Üye
    Konu Sahibi
Android İşletim Sistemli Telefon Önerisi...
Merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim hesaplı bütçemi aşmayacak bir android telefon almayı düşünüyorum. İkinci elde olabilir ve bütçem kısıtlı biraz 350 tl civarı. Belki bu knuda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım vardır çünkü bu s40 işletim sisteminden bıktım hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor ne ebuddyxms ne whatsapp

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.....

alien97

Üye
2.el galaxy ace,2.elgalaxy gio,lg optimus me, t20 bu telefonlar fiyat bakımından ucuz ama çok üst düzey telefonlar değil.

Superfan

Üye

Alınma fakat 350 TL civarı (Bana göre) uygun bir android telefon bulamazsın.500 TL civarı bir bütçe ile alacağın Belle iş görür aslında ama android şart dersen dediğim gibi 350 TL'ye iyi bir telefon olmaz.Sen paranı biriktirmeye devam et.Yeni telefonlar geliyor.Bu telefonlar üzerine diğerleri ucuzlayabilir.Vatan,Teknose ve HepsiBurada'yı sık sık kontrol et.Genellikle Android telefonlarda iyi indirim yapıyorlar.

Ekran boyutu ve çözünürlüğü pek tatmin edici değil fakat bu fiyat çok uygun düşüyor.

Yunkaai

Üye
optimus me,galaxy mini,x10 mini ve t20. bu fiyata en iyi telefonlar 400 civari sifirlarini bulabirsin

furkey

Üye
hocam naptın ya ... O fiyata smartphone çok aşırı derecede zor. Bulsan bile seni kanser eder (yavaşlıktan bahsediyorum) Bence para biriktir bi kere al tam al...

Tepkiler: nesimi14

nesimi14

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yapmam gerken şeyin biraz daha para biriktirmek olduğu. Ne olacak her ayın 7. de verilen başbakanlık bursundan 70 tl kenara atsam 5-6 aya iyi bişey alırım galiba )

Superfan

Üye
Bu hepsiburadadan iyi bir telefon alırsın.1.200 t'lik telefon 745 t idi(Desire Z) yani biraz biriktir.Gerisi kolay.Hadi başarılar.

Tepkiler: nesimi14

nesimi14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi telefon buldum bi baksanız , linki bu sizce nasıl

SheFy

Üye
Android şart mı nokia lumia 610 ucuz kaliteli windows phone ama Türkiye ye gelmesini bekleyecen yaza anca gelir 450 tl satılır burda 100 tl açık oluyo ama yine de sen bilirsin 350 ye güzel hızlı android bulamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...