Android, İOS’a Göre İki Kat Daha Popüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Placebo-

Üye

sonra da destek verilmeyip kullanıcılar dımdızlak bırakılıyor

Aklı olan destekte öncü markalar seçer.

- - - Eklendi - - -

Tamam o zaman Bu arada konuda Windows Mobile denilmiş o Wp mi olacak yoksa gerçekten şuan desteği bile olmayan WM'nin o kadar kullananı var mı ? Eğer Wp ise ki öyle gibi gözüküyor oranı gayet iyi bence

Tabii ki iyi. Bir ara muhteşem gidiyordu Microsoft Mobile Sistemleri. HTC filan

Aklı olan destekte öncü markalar seçer.

- - - Eklendi - - -

Tabii ki iyi. Bir ara muhteşem gidiyordu Microsoft Mobile Sistemleri. HTC filan

Windows Mobile çok eski ya hala o kadar kullananı var mıdır Birde Wp nasıl olurda henüz geçemez ya da BlackBerry falan..

cyber

Üye
symbian kullanan da çok baya yani

Mobilator

Emekli Yönetici
Dikkat ettiyseniz her modelde olma olayı oncedendi. İcs ile bu durum son buldu.

Ama sonuç olarak düşük sürümlerde olsa da bir sürü Android telefon üretiliyor ve satılıyor bu şuanlık durumuu değiştirmiyor -,-

Elektr0

Üye

apple iphone lar sadece üst segment e hitap ediyor evet alt segmente hitap edcek bikaç alternatif olsaydı iyi olurdu aslında ayrıca samsung gibi günübirlik model çıkarmanın anlamı yok
o dedigini samsung degil nokıa yapıyordu ...

- - - Eklendi - - -

Nokiada kullanıyor ama batiyor nedense

nokıa android kullanmıyor WP kullanmakta.

- - - Eklendi - - -

windows kullanıyor musun kullanıyorsan boş boş konuşma...

MasteLaa

Üye
Android sürü ile telefon var.iOS un 2 katı bile olması iOS için müthiş rakam bence.

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
bilgisayardan örnek veriyorum oyun oynamak istiyorsun -- windows kullanıyorsun kullanmak zorundasın ( max OS istisna) ve 10 -15 yakın PC markası windows kullanıyor şimdi çöplük mü oldu Sony çöp Hp çöp dell çöp lenovo çöp asus çöp ve/veya Vb arkadaşlar bu güne kadar çöp kullandıgımı kullandıgınızı bilmiyordum apple'ı bir konuda alkışlıyorum oda fanboyları konusunda genel müdürden çok daha etkililer

- - - Eklendi - - -

işine gelmedi mi

- - - Eklendi - - -

Android sürü ile telefon var.iOS un 2 katı bile olması iOS için müthiş rakam bence.

adamlar onu düşünmüyor dertleri başka

android market çöpten başka birşey değil

Android'e sadece bir çok marka kullanıyor diye mi çöp diyoruz sence

- - - Eklendi - - -

Ayrıca fazla model çıkarma konusunda Sony, Samsung, HTC ile Nokia'yı mı kıyaslıyorsun özellikle şu zamanda yok artık

Placebo-

Üye

Android'e sadece bir çok marka kullanıyor diye mi çöp diyoruz sence

- - - Eklendi - - -

Ayrıca fazla model çıkarma konusunda Sony, Samsung, HTC ile Nokia'yı mı kıyaslıyorsun özellikle şu zamanda yok artık

Bana samsung, sony ve nokia'nın kaç adet telefon çıkardığını yazabilir misin?

Bana samsung, sony ve nokia'nın kaç adet telefon çıkardığını yazabilir misin?

Kaç adet telefondan ziyade son 1-2 sene içerisinde çıkarılan telefonları yazmak daha makul olur bence.Sonuçta akıllı telefon pazarı hakkında tartışıyoruz değil mi ? Bu konuda da aradaki fark çok fazla özellikle Sony bu yıl patlama yaptı model çıkarma konusunda.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca "son zamanda" demişim

Elektr0

Üye

iphone kullanıyorsun dogal ya çok telefon üreten markalara bir gıcıklıgın olacak çöp diyeceksiniz martek'e de çöp diyeceksiniz ama ben gelipde apple iphoneye çöp demem çünkü teknolojiye karşı saygım var boşuna elektronik okumadık ...transistörün ne demek istedigini anlıyorum hiç olmazsa Led neden dünyamızı aydınlatıyor biliyorum hiç olmazsa çünkü saygım var elektronige ... çünkü fanboy degilim android popülerlik kazandıkça kuduruyor bazı kesimler sözüm meclisten dışarı güzel kardeşim...

oyun istiyorsan apple alacaksın arkadaş! Android oyunlarında Optimizasyon yok direk port ediliyor bu da daha kötü çözünürlükte daha fazla performans göstermesi anlamına geliyor. Fakat Apple oyunlarında Optimizasyon var oyunlar yüksek çözünürlükte ve rahat açılıyor tek nedeni Optimizasyon. Farkedenler olmuştur belki Galaxy S2'nin açınca biraz zorlandığı oyunu i3gs rahat açabiliyor. Bu yüzden android oyunları marketlerinde çok ucuz örneğin android storede aynı oyun 3$ ise apps de bu oyun 7$ gibi ama işte dediğim gibi Optimizasyon farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...