doctorrr
Üye
sonra da destek verilmeyip kullanıcılar dımdızlak bırakılıyor
Çıkarmışta ne olmuş Sürekli satıyor işte.
sonra da destek verilmeyip kullanıcılar dımdızlak bırakılıyor
Tamam o zamanBu arada konuda Windows Mobile denilmiş o Wp mi olacak yoksa gerçekten şuan desteği bile olmayan WM'nin o kadar kullananı var mı ? Eğer Wp ise ki öyle gibi gözüküyor oranı gayet iyi bence
bu da samsung değil tabikide
Aklı olan destekte öncü markalar seçer.
- - - Eklendi - - -
Tabii ki iyi. Bir ara muhteşem gidiyordu Microsoft Mobile Sistemleri.HTC filan
Aklı olan destekte öncü markalar seçer.
- - - Eklendi - - -
Tabii ki iyi. Bir ara muhteşem gidiyordu Microsoft Mobile Sistemleri.HTC filan
bu da samsung değil tabikide
Dikkat ettiyseniz her modelde olma olayı oncedendi. İcs ile bu durum son buldu.
bkz:Sony Haftatada 2-3 telefon çıkarıyor yakında kataloğu da çıkmazsa adım baran değil :PTabi öyle olacak biri yılda 1 cihaz çıkarırken ötekine zırt pırt telefon çıkıyor. Çöplük bir nevi
o dedigini samsung degil nokıa yapıyordu ...
apple iphone lar sadece üst segment e hitap ediyor evet alt segmente hitap edcek bikaç alternatif olsaydı iyi olurdu aslındaayrıca samsung gibi günübirlik model çıkarmanın anlamı yok
Nokiada kullanıyor ama batiyor nedense
Nokia çöpmüş güldürme beni
Buarada böyle olması zaten doğal çoğunluğun dediği gibi Apple tek telefonla işi götürme peşinde ve bence yanlış çeşitleri biraz arttırsa iyi olcak ama Android kadar abartmasın zaten kimse o kadar çöpe dönüştüremez piyasayı malum iyi sistem ama her firmanın ağzında sakız olmuş Android
Allah Allah
o dedigini samsung degil nokıa yapıyordu ...
- - - Eklendi - - -
nokıa android kullanmıyor WP kullanmakta.
- - - Eklendi - - -
windows kullanıyor musun kullanıyorsan boş boş konuşma...
Allah Allah
Android sürü ile telefon var.iOS un 2 katı bile olması iOS için müthiş rakam bence.
bilgisayardan örnek veriyorum oyun oynamak istiyorsun -- windows kullanıyorsun kullanmak zorundasın ( max OS istisna) ve 10 -15 yakın PC markası windows kullanıyor şimdi çöplük mü oldu Sony çöp Hp çöp dell çöp lenovo çöp asus çöp ve/veya Vb arkadaşlar bu güne kadar çöp kullandıgımı kullandıgınızı bilmiyordumapple'ı bir konuda alkışlıyorum oda fanboyları konusunda genel müdürden çok daha etkililer
- - - Eklendi - - -
işine gelmedi mi
- - - Eklendi - - -
adamlar onu düşünmüyor dertleri başka
Android'e sadece bir çok marka kullanıyor diye mi çöp diyoruz sence
- - - Eklendi - - -
Ayrıca fazla model çıkarma konusunda Sony, Samsung, HTC ile Nokia'yı mı kıyaslıyorsun özellikle şu zamanda yok artık
Bana samsung, sony ve nokia'nın kaç adet telefon çıkardığını yazabilir misin?
Kaç adet telefondan ziyade son 1-2 sene içerisinde çıkarılan telefonları yazmak daha makul olur bence.Sonuçta akıllı telefon pazarı hakkında tartışıyoruz değil mi ? Bu konuda da aradaki fark çok fazla özellikle Sony bu yıl patlama yaptı model çıkarma konusunda.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca "son zamanda" demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?