MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabi öyle olacak biri yılda 1 cihaz çıkarırken ötekine zırt pırt telefon çıkıyor. Çöplük bir nevi
Varoooll
Tabiki böyle olacak iosu tek bir firma kullanıyor ve buna rağmen %26.android i ise önüne gelen kullanıyor çöplük aynı.
apple iphone lar sadece üst segment e hitap ediyor evet alt segmente hitap edcek bikaç alternatif olsaydı iyi olurdu aslındaBen çöplüğün Nokia'lardan oluştuğunu düşünüyordum. Bakış açısı.
Apple'a çok telefon çıkarma diyen yok. Çıkarsaydı...
apple iphone lar sadece üst segment e hitap ediyor evet alt segmente hitap edcek bikaç alternatif olsaydı iyi olurdu aslındaayrıca samsung gibi günübirlik model çıkarmanın anlamı yok
Android her bütçeye hitap ederken iOs sadece üst sinifa ediyor dogaldir.
Nokia çöpmüş güldürme beniBen çöplüğün Nokia'lardan oluştuğunu düşünüyordum. Bakış açısı.
Apple'a çok telefon çıkarma diyen yok. Çıkarsaydı...
Nokia çöpmüş güldürme beni
Buarada böyle olması zaten doğal çoğunluğun dediği gibi Apple tek telefonla işi götürme peşinde ve bence yanlış çeşitleri biraz arttırsa iyi olcak ama Android kadar abartmasın zaten kimse o kadar çöpe dönüştüremez piyasayı malum iyi sistem ama her firmanın ağzında sakız olmuş Android
Olabilir. Bundan kime ne ki? Nokia bana göre çöp. Kimse fikrimi değiştiremez. Özgür düşünceye saygı.
Evet bu senin düşüncen olabilir ama Android Marketin çöplüğe dönüştüğü ve gereksiz sayıda telefon çıktığı bir gerçek malesef.Ayrıca isterse Android %99 IOS %1 popülerlikte olsun Apple daha çok para kazanıyorsa daha başarılıdır...
Olabilir.
Tamam ne kızıyorsun
Kızmadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?