Android, İOS’a Göre İki Kat Daha Popüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Android, İOS’a Göre İki Kat Daha Popüler
Android ve İOS arasında son birkaç yılda inanılmaz bir rekabet oluşmuş durumda. Hatta 2012 yılının ilk
çeyreğine baktığımızda satılan on telefondan sekizi bu işletim sistemlerini kullanıyor.

Android son dönemlere baktığımızda inanılmaz bir
yükseliş içinde. Yakın bir zaman önce Google I/O etkinliğinde Jelly Bean tanıtımı ile dikkatleri üzerine
çekmişti.

PC Adsivor tarafından yapılan bir ankete göre Android diğer rakiplerine oranla (iOS, Blackberry, Windows Mobile ve Diğer) daha popüler. Rakamlar her şeyi açıkça ortaya koyuyor, Android %49 oranla açık ara bir numara. İkinciliği ise %26 ile İOS elinde
bulunduruyor. İOS’un ardından ise %17 ile Windows Mobile geliyor.

Akıllı telefon Pazar payında ise Android % 50.9 ile yine pazarda açık ara bir numara.

(androidturkiye)

HakaN-06

Üye
Tabi öyle olacak biri yılda 1 cihaz çıkarırken ötekine zırt pırt telefon çıkıyor. Çöplük bir nevi

Tepkiler: El~PisToLeRo

Placebo-

Üye
Ben çöplüğün Nokia'lardan oluştuğunu düşünüyordum. Bakış açısı.

Apple'a çok telefon çıkarma diyen yok. Çıkarsaydı...

Tepkiler: enes-1907 ve Elektr0
Tabiki böyle olacak iosu tek bir firma kullanıyor ve buna rağmen %26.android i ise önüne gelen kullanıyor çöplük aynı.

Lenneth

Üye
Android her bütçeye hitap ederken iOs sadece üst sinifa ediyor dogaldir.

doctorrr

Üye

apple iphone lar sadece üst segment e hitap ediyor evet alt segmente hitap edcek bikaç alternatif olsaydı iyi olurdu aslında ayrıca samsung gibi günübirlik model çıkarmanın anlamı yok

Placebo-

Üye

apple iphone lar sadece üst segment e hitap ediyor evet alt segmente hitap edcek bikaç alternatif olsaydı iyi olurdu aslında ayrıca samsung gibi günübirlik model çıkarmanın anlamı yok

Çıkarmışta ne olmuş Sürekli satıyor işte.

Tepkiler: SeniGördüm ve doctorrr

HakaN-06

Üye
Android her bütçeye hitap ederken iOs sadece üst sinifa ediyor dogaldir.

Şuan 800 TL'nin altında alınan android cihazdan tam verim alamıyorsun ama 800 TL'ye aldığın 3GS'nin nerdeyse açamadığı oyun yok

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Nokia çöpmüş güldürme beni
Buarada böyle olması zaten doğal çoğunluğun dediği gibi Apple tek telefonla işi götürme peşinde ve bence yanlış çeşitleri biraz arttırsa iyi olcak ama Android kadar abartmasın zaten kimse o kadar çöpe dönüştüremez piyasayı malum iyi sistem ama her firmanın ağzında sakız olmuş Android

Tepkiler: SeniGördüm

Placebo-

Üye

Olabilir. Bundan kime ne ki? Nokia bana göre çöp. Kimse fikrimi değiştiremez. Özgür düşünceye saygı.

Olabilir. Bundan kime ne ki? Nokia bana göre çöp. Kimse fikrimi değiştiremez. Özgür düşünceye saygı.

Evet bu senin düşüncen olabilir ama Android Marketin çöplüğe dönüştüğü ve gereksiz sayıda telefon çıktığı bir gerçek malesef.Ayrıca isterse Android %99 IOS %1 popülerlikte olsun Apple daha çok para kazanıyorsa daha başarılıdır...

Tepkiler: SeniGördüm

Placebo-

Üye

Olabilir.

R.A.M

Üye
bence normal populer olması piyasadaki bir çok marka android kullanıyor. Ve güzelde sistem android

Tepkiler: Elektr0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...