konu eski bayada cevap verilmiş ama bunun tek acıklamayla bitmesi gereken bir durum, oda şu ki cözmüşündüğr ama bilmeyenler icin söylim, ben 2.1 android kullnıyorum ama cok fazla kurcaladığım mevzular olduğundan biliyorum. 2.2 ve üzeri versiyolarda cıhaz bağlantı ayarları bölümünde cıhazındaki interneti paylaşman için secenek sunuluyor , bildiğim kadar usb ve wifi secenekleri var ama bluetoot ile de vardır diye sanıyorum. bu olay android cıhazı modem olarak kullanmak. eğer benim gibi 2.1 kullanıcısı olsaydın onun icinde Barnacle_Wifi_Tether_v0.6.7 (eo) uygulaması iş görüyor ben bunu kullanıyorum. diğerlerinde sorun yaşadığım için en iyi şimdilik bu...gelelim diğer konuya , eğer söz konusu android cıhazına internet almak için pc kullnacaksan yani pc modem olarak kullanacaksan onun icin ağ kurulumları webde mevcut ama ben cek uğraşdım olmuyor bunun yerine connectfiy uygulaması bu işi oldukca iyi yapıyor, bunu bende kullnıyordum. senin bu durumla alakan yok sanırım ama konuda söz konusu olmuş her nedense acıklam yapayım dedim, yani senin durumun ilk satırlarda cözüm buluyor,