Valla opera uc daha ismini söylemediğim hepsini kullandım hepsi tırt işe yaramaz sıkıntı çıkarıyorlar ki yeni Android sürümlerinde stock Browser oldukça iyi tavsiye ederim
Daha önce konuya opera mini önermiştim. Fakat gecende bir yorum üzerine baidu browser indirip denedim ve 2 gündür yıllardır kullandığım opera miniyi bırakıp buna geçtim. Cepnet ile gayet hızlı akıcı ve stabil. Farklı tarayıcı düşünenler kesinlikle denemeli. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.
Daha önce konuya opera mini önermiştim. Fakat gecende bir yorum üzerine baidu browser indirip denedim ve 2 gündür yıllardır kullandığım opera miniyi bırakıp buna geçtim. Cepnet ile gayet hızlı akıcı ve stabil. Farklı tarayıcı düşünenler kesinlikle denemeli. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.
sayfalarım kendi serverlerinde sıkıştırarak açatığı için bulunabilecek en hızlı tarayıcıdır eski sürüm telefonlarda bile performansından ödün vermez ayrıca yasak masak tanımaz ama flash dosyalarını yok varsayar oynatmaz o yüzden bazı sayfaları düzgün görüntüleyemez