Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Konu Sahibi
The Bunker Official Game

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Emre

Üye
Asphalt Xtreme - Gobi Desert - Teaser Trailer
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: TheLastWarrior
Görsellerde güzel gözüküyorlar. İyiler hoşlarda büyük çoğunluğu free to play olacak. Yani yazık olacak kısaca. En son Dead Trigger oynuyordum onu da sildim her şey için altın istiyor oyun. Hile kullanmayı da sevmiyorum ben.

Konu Sahibi
Hileler ve kacak internete düşen oyunlr yüzünden free to play saçmalığı çıktı zaten parasız oyun oynayamaz olduk
Şuan sadece riptide gp renegade oynuyorum

Tepkiler: PUREEE
Kardeşim madem her şeyi altın ile alıcaz o zaman oyunu bedava yapma. En sağlam silahları altın ile veriyor, oyunda altın bile vermiyor. Bir tane altın veriyor o da neye yetecek. Çok saçma sistemleri var oyunların. Paralı yapsınlar oyun içi satın almayı kaldırsınlar vereyim parasını bir kerede kurtulalım. Hem reklam izlettirecekler hem de oyuna milyonlarca lira para vericez.

Tepkiler: NiTr[O]gEn ve TheLastWarrior
    Konu Sahibi
Katılıyorum

Modern Combat 3 ve 4'e bak bide 5'e bak buna en iyi örnk

3 ve 4 gerçekten çok güzeldi. 5. oyun çok sıkıcı sürekli aynı şeylerin tekrarından ibaret. BIA 3 te aynı şekilde. Çok güzel başlayan bir serinin nasıl içine edilir gördük. Allah'tan N.O.V.A'yı bozmadılar.

Konu Sahibi
Aynn

Konu Sahibi
ZOMBİE ANARCHY (GAMELOFT ÇOK YAKINDA)

Tepkiler: BLasTeaR
güzel bir oyuna benziyo çıksında görelim

Zaten bu konudaki oyunların çoğu free to play olacaktır. Ama Titanfall'a öyle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. İnşallah güzel yapımlar çıkar. İOS'a çıkartıpta Android'e çıkartmadıkları bir sürü oyun var; en çokta BTTF The Game'i istiyordum.

Konu Sahibi
Bide bu vr doğru ios önceliği

Konu Sahibi

NBA 2K17 YAYINLANDI!
2.50 GB
24 tl

Konu Sahibi
Submerged İos İçin Yayınlandı !

Android yine üvey evlat rolünde

Son düzenleme:
İOS'tan ve iphone'dan her ne kadar nefret etsem de oyunlardaki grafiksel ve görsel anlamdaki kalite farkı tartışılmaz. 5S'deki Modern Combat ile Android'teki Modern Combat arasında belirgin fark var.

Konu Sahibi
Real Football 2017 çıktı !
30 mb

Symbianda bile bu kadar sorun yoktu.