Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

shadow fight 3 bekliyoruz

Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
Wild Blood kayıtlı Google Play hesabı yok hatası veriyor.

Tepkiler: AIS
    Konu Sahibi
Ya kayıtlı Google Play Store hesabınız yok diye hata veriyor. Eski telefonumda sorunsuz oynadığım oyun yeni telefonda böyle hata veriyor. Hesabım yokmuş anlamadın mı hala.
Dur bakım ben kurayim bide RPG oyunlarını sevmem ama gameloftun paralı oyunları iyi genelde

Valla nette araştırdım bir şey çıkmadı. İki tane farklı yerden indirdim ikisinde de aynı hatayı verdi.

Konu Sahibi
Bende kurdum apk sadece datayi kendi çekti cecking license diyip oyundan atıyor gitti 800 mb

Konu Sahibi
Oyunun asıl boyutu 2 gb. Bazı yerlerde 800 mb lik olanı var. Abi bu Android 6.0 ve sonrasındaki sistemlerde çoğu oyun çalışmıyor.
Son sürüm olan v.1.1.4 800 MB ve Android/data üzerinden çalışıyor

O 2 gb'lik olan eski surum patch dosyali ve Android/obb üzerinden çalışıyor onu dene onun çalışması lazım 1.1.4 lisans kontrolüne takılıyor galiba

Benimki lisans sorunu değil. Kayıtlı Google Play hesabı yok diyor ilk defa böyle bir şey gördüm. Kayıtlı Google Play hesabı yok ne demek abi

Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
    Konu Sahibi
Benimki lisans sorunu değil. Kayıtlı Google Play hesabı yok diyor ilk defa böyle bir şey gördüm. Kayıtlı Google Play hesabı yok ne demek abi
Gameloftun dediğin gibi Android 6 üstü paralı oyunları sorunlu ya lisans hatası verip ya siyah ekran yada oyundan atıyor bir modern combat serisini sorunsuz kurdum oynadım ne lisans ne bisey
Sadece gameloftun var bu lisans zimbirtisi diğer hiç bir paralı oyunda görmedim
Direk apk/obb devam

ezioTD

Üye
Hangi oyunmuş bu ya

Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve ibrahimbüyükdemir
injustice 2 oynayanlar flash çıkarabilen varmı ve hangi karakterler var kullandığınız bende batman harley qin wonder woman cat woman

Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
Thor: Ragnarok by Marvel Studies

Android - iOS

Black Panther by Marvel Studies

Android - iOS

Marvel'dan iki film oyunu geliyor

Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS