Penci Hoca
Üye
XPeria neo v boş ram 90mbBiz napalım allah aşkına
galaxy wnin işlemcisi iyi de ram sorun işte o da swapla düzeliyor ama orjinalde yüksek olsa daha iyi =)
benim tel xperia rayda boş ram ortalama 200mb
filmler ne alaka onu anlamadım?bende boş ram 250-80 arası
Oyunlarda ve filmlerde yüksek stabilizasyon için en az 768mb ram gerekli zaten 200 küsürünü android kullanıyor orta seviye bir cihaz için 768 yeterli bence
filmler ne alaka onu anlamadım?
hocam ben galaxy w da kamerasız kernelle 450 gördüm ama bu seferde 350'ye yakınını kullanmaya başladıyeterli bi miktar 555 biz 351 mbden sıkıntı çekiyoruz 400 olsa paşa paşa yetecek ama yok..
hocam ben galaxy w da kamerasız kernelle 450 gördüm ama bu seferde 350'ye yakınını kullanmaya başladıama yalan yok telefonda hafif bir rahatlama vardı ama yoon kernelle 375 mb ramımız var Allah'a şükür yabi 555 isen düşün
herşey çalışır vaziyette 2.6 kernelle cm9da 375 camcory diye biri bazı kodlamalarda 25mb artırmıştı ama akmera olmazsa 450'ye kadar çıkılıyor maxda benim gördüğüm bu xdada felan
Galaxy W de max kullanılabilen ram miktarı ne kadar?
450 ye çıkıyor ama kamera vsvs çalışmıyor ne anladım ben bu iştenherşey çalışır vaziyette 2.6 kernelle cm9da 375 camcory diye biri bazı kodlamalarda 25mb artırmıştı ama akmera olmazsa 450'ye kadar çıkılıyor maxda benim gördüğüm bu xdada felan
- - - Eklendi - - -
+kendi gözlerimle
benim tel xperia rayda boş ram ortalama 200mb
Bende oyun oynamadikca 3 g kapali olunca ve fazla internette dolasmayinca 3 gun gidiyor
Ben Navy'im ama hayran değilimAaaah nawy aaah rihanna hayraniyiz ikimizdetelefon rihanna muzikleriyle kayniyooorrr :banghead:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?