JenLedger7
Üye
kötü bi başlangıç yapmışsın daha yüksek ramlı bi cihaz alsaydın o zaman yorumların farklı olurdu
memnun musun
dumanibo - burdakilerin %90ı telefonu android olduğu icin androidi övmüyor. Android iyi olduğu icin telefonunu android alıyorlar.
Ayrıca bişeyin bedava olması onun kötü olduğu anlamına gelmez.
Şuan sana Galaxy S III , Note II verseler delirirsin ama
512mb ramli tabletim var mukemmel calisiyor.kendinde kotu cihaz var diye androidi kotuleyemezsin
böyle şeyler senin zevkine göre değil çoğunluğun zevkine göre sen s3 ve note 2 yi beğenmeyebilirsin fakat senin tarafını seçenlerin yüzde ihtimali çok az yani android kullanan birçok kişi artık farklı işletim sistemi kullanmak istemiyorlar ben android kullanıcısıyım zamanında ios , bada , windows , symbian da kullandım ancak kullanımı en kolay işletim sistemini sırf sen beğenmiyorsun diye kötülemek hiç hoş değilBen zaten şu anda android kullanıyorum. Hem de seninkiyle aynı telefonu. Yani yorumum tecrübeye ayrıca bu konulardaki bilgime dayalı. Ayrıca örnek verdiğin o iki telefonu da hiç beğenmedim. Kusura bakma.
Şu ram diye yakınanlardan bıktım artık.
yine burada da okunulmazsa sadece bu olay için konu açacağım.yeter artık.
ANDROIDDE RAM TERS MANTIKLA İŞLİYOR.LMK SİSTEMİ RAMİ SÜREKLİ DOLU TUTMAYA AYARLI.
yani
ANDROIDDE BOŞ RAM BOŞA GİDEN RAM DEMEK!!
eğer bu cümleden birşey anlamadıysanız Ramin androidde nasıl işlediği hakkında bir konu açacağım.yeter artık.hergün ram ile ilgili başka bir konu.
arkadaşlar tablet pc aldim 512mb ram var bi türlü yetmiyor surekli ram bosaltiyorum önceden symbian kullaniyordum 50 mb ram cok hizliydi ama şimdi
ANDROIDDE RAM TERS MANTIKLA İŞLİYOR.LMK SİSTEMİ RAMİ SÜREKLİ DOLU TUTMAYA AYARLI.
yani
eğer bu cümleden birşey anlamadıysanız Ramin androidde nasıl işlediği hakkında ayrıntılı bir konu açacağım.yeter artık.hergün ram ile ilgili başka bir konu görmekten bıktım.
yani
eğer bu cümleden birşey anlamadıysanız Ramin androidde nasıl işlediği hakkında ayrıntılı bir konu açacağım.yeter artık.hergün ram ile ilgili başka bir konu görmekten bıktım.
yani
Sistem rami sürekli dolu tutmaya ayarlı değil tam olarak sadece açılan uygulamaları siz kapatsanız da ram de tutuyor ve bu şekilde aynı uygulamaya girince daha hızlı açılmasını sağlıyor uygulamanın
O zaman kendi kendine açılan uygulamaların mantıklı bir açıklamasını yaparmısın?
Birşey biliyorumda yazdım.lafımın arkasında duracağım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?