Android i tavsiye etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dumanibo

Üye
Bence kötü bir başlangıç falan yapmamışsın. Çünkü gerçekten işletim sistemlerinin içinde en kötüsü Android. Beş para etmez bir işletim sistemi olduğu için de zaten beleş. Burada Android'i savunanların işletim sistemlerinden anladıkları için değil kendilerindeki cihazlar Android olduğu için savunuyorlar. Boş boş konuşuyorlar senin anlayacağın.

dumanibo - burdakilerin %90ı telefonu android olduğu icin androidi övmüyor. Android iyi olduğu icin telefonunu android alıyorlar.

Ayrıca bişeyin bedava olması onun kötü olduğu anlamına gelmez.

Şuan sana Galaxy S III , Note II verseler delirirsin ama

Tepkiler: kurd-0

Samet.25

Androidin genel sorunu malesef ram cozseler su olayi guzel olcak

Burda androidi kötüleme hakkın yok tableti araştırıp almalıydın.

dumanibo

Üye

Ben zaten şu anda android kullanıyorum. Hem de seninkiyle aynı telefonu. Yani yorumum tecrübeye ayrıca bu konulardaki bilgime dayalı. Ayrıca örnek verdiğin o iki telefonu da hiç beğenmedim. Kusura bakma.

badmus

Üye
UbuntuOs Android'deki Gibi Dalvik Kullanmayacak bü yüzden telefonların performansları bayağı artacak. Büyük ihtimalle'de .apk dosyalarını açabilecek. Sonuçta Android'de UbuntuOs'da Linux üzerine yazılıyor. İşte O zaman bu telefonların performansları ortaya çıkacak

Ali58_58

Üye
multitaskingi öldür nawy'nin bir konusu var ram symbiandakinin aynısı oluyor (androidin sevdiğim özelliklerinden birisi geliştirmeye açık) bak senin kötülediğin android symbian gibi ram yapabiliyor symbian android gibi yapabiliyormu

Ben zaten şu anda android kullanıyorum. Hem de seninkiyle aynı telefonu. Yani yorumum tecrübeye ayrıca bu konulardaki bilgime dayalı. Ayrıca örnek verdiğin o iki telefonu da hiç beğenmedim. Kusura bakma.
böyle şeyler senin zevkine göre değil çoğunluğun zevkine göre sen s3 ve note 2 yi beğenmeyebilirsin fakat senin tarafını seçenlerin yüzde ihtimali çok az yani android kullanan birçok kişi artık farklı işletim sistemi kullanmak istemiyorlar ben android kullanıcısıyım zamanında ios , bada , windows , symbian da kullandım ancak kullanımı en kolay işletim sistemini sırf sen beğenmiyorsun diye kötülemek hiç hoş değil

Tepkiler: kurd-0

PriZm

Üye
Şu ram diye yakınanlardan bıktım artık.

yine burada da okunulmazsa sadece bu olay için konu açacağım.yeter artık.

ANDROIDDE RAM TERS MANTIKLA İŞLİYOR.LMK SİSTEMİ RAMİ SÜREKLİ DOLU TUTMAYA AYARLI.

yani

ANDROIDDE BOŞ RAM BOŞA GİDEN RAM DEMEK!!

eğer bu cümleden birşey anlamadıysanız Ramin androidde nasıl işlediği hakkında ayrıntılı bir konu açacağım.yeter artık.hergün ram ile ilgili başka bir konu görmekten bıktım.

Türe

Üye
Androidde 1000 lira alti almayin.

- - - Eklendi - - -

Bence acman lazim Ali

kurd-0

Üye
arkadaşlar tablet pc aldim 512mb ram var bi türlü yetmiyor surekli ram bosaltiyorum önceden symbian kullaniyordum 50 mb ram cok hizliydi ama şimdi

sen 58in le oynamaya devam et android sana fazla

meme4

Üye
ram canavarı android şaka maka iyi sistem ama çok ram yiyor bu yüzden android almam

caglar b

Üye

bilgin varsa konu açmalısın

Ali58_58

Üye

hocam açın hatta üst konu olmasındada yarar var hatta direk sizi üst konu yapacaklar

kemal21

Üye

Sistem rami sürekli dolu tutmaya ayarlı değil tam olarak sadece açılan uygulamaları siz kapatsanız da ram de tutuyor ve bu şekilde aynı uygulamaya girince daha hızlı açılmasını sağlıyor uygulamanın

PriZm

Üye

O zaman kendi kendine açılan uygulamaların mantıklı bir açıklamasını yaparmısın?

Birşey biliyorumda yazdım.lafımın arkasında duracağım o yüzden.

Tepkiler: Ali58_58
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...