Uygulama android haritalar, çevrim dısı ozelligi

Konu Sahibi
android haritalar, çevrim dısı ozelligi
android ics tabletim var haritaları yeni güncelledim su cevrim dısı calıs ozellıgı gelmıs sanırım belli bir bolgeyi seciyorsunuz cevrım dısı calısmak ıcın bellege kaydedıyor sanırım, ama harıtada nereyı sectıysem yok hep sorun su '' secılen boyle cevrımdısı kullanılamaz'' ek bir izin falan mı gerekiyor, yada bir ayar yardımcı olur musunuz?

serif55

Üye
Google ın yapmış olduğu tutarsızlık diyelim hocam bu sizden yada telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun değil. Cihazınızda Gps donanımı bulunuyormu acaba?

Konu Sahibi
Google ın yapmış olduğu tutarsızlık diyelim hocam bu sizden yada telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun değil. Cihazınızda Gps donanımı bulunuyormu acaba?
hayır gps yok kardeşim wi-fi ile konum buluyor, bana konumum gerekmiyor haritayı çevrim dışı görmek istiyordum da...

serif55

Üye

İşinizi fazlasıyla göreceğini umuyorum hocam pro sürüm Gps istemeden çalışmakta bir seferlik Türkiye haritasını indirin yeter

Not : Sanırım cadde sokak isimleri çok detaylandırılmamış yada benim bulunduğum konumda bu şekilde gördüm deneyerek bilgilendirirsiniz hocam

Konu Sahibi
siz var ya on numarasınız, çok çok teşekkürler kardeşim.

serif55

Üye
Bence bu yetersizlik Türkiye için geçerlidir hocam çünkü öyle karışık öyle bilinmez sokaklarımız köylerimiz varki adamlar uğraşmak istemiyor

Konu Sahibi
Bence bu yetersizlik Türkiye için geçerlidir hocam çünkü öyle karışık öyle bilinmez sokaklarımız köylerimiz varki adamlar uğraşmak istemiyor
haklısınız, telefonum nokia ovi maps en güncel sürümde, oturduğum bina 4 senelik haritada hala gözükmüyor