only_download
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayır gps yok kardeşim wi-fi ile konum buluyor, bana konumum gerekmiyor haritayı çevrim dışı görmek istiyordum da...Google ın yapmış olduğu tutarsızlık diyelim hocam bu sizden yada telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun değil. Cihazınızda Gps donanımı bulunuyormu acaba?
hayır gps yok kardeşim wi-fi ile konum buluyor, bana konumum gerekmiyor haritayı çevrim dışı görmek istiyordum da...
çok teşekkürler hocam konuya gün aşırı bakıyorum acelem yokArastiricam hocam biraz zaman verirseniz şu anda müsait değilim
siz var ya on numarasınız, çok çok teşekkürler kardeşim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşinizi fazlasıyla göreceğini umuyorum hocam pro sürüm Gps istemeden çalışmakta bir seferlik Türkiye haritasını indirin yeter
Not : Sanırım cadde sokak isimleri çok detaylandırılmamış yada benim bulunduğum konumda bu şekilde gördüm deneyerek bilgilendirirsiniz hocam
siz var ya on numarasınız, çok çok teşekkürler kardeşim.
vazgeçtimBen teşekkür ederim hocam işiniz gorulduyse ne mutlu
haklısınız, telefonum nokia ovi maps en güncel sürümde, oturduğum bina 4 senelik haritada hala gözükmüyorBence bu yetersizlik Türkiye için geçerlidir hocam çünkü öyle karışık öyle bilinmez sokaklarımız köylerimiz varki adamlar uğraşmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?