mürteza16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu yama şifreyi unutursak uygulanir. Yani şifreyi unutunca güvenliğe ne ihtiyacin olur? Her çizilen kabul edilecek. Daha sonra sen tekrar şifreni değiştirirsin.O yamam tam olarak ne biraz açıklarmısın
Nasıl yani her çizileni kabul edicek o zaman güvenlik nerede ?
Ha pardanBu yama şifreyi unutursak uygulanir. Yani şifreyi unutunca güvenliğe ne ihtiyacin olur? Her çizilen kabul edilecek. Daha sonra sen tekrar şifreni değiştirirsin.
Cwm recovery'si yüklü olan her telefonda olur.Ha pardan
Ben surekli kalacak anladım
Her teefon için olur mu o yama
Teşkekkürler telefona koyum dursunCwm recovery'si yüklü olan her telefonda olur.
Teşkekkürler telefona koyum dursun
Okulda bizim hoc telefonu alınca şifreyi değistiriyo
İyi oldu
Sistem
Evet sistem gayet güzel. Arkadaş unutmuştu. Onun telefonda denemiştim.Sistem
Onu cwm ile yukleyince kilit ekranını Kaydırma olarak değistiriyoma size şekil varmis gibi gösteroyo
Güzel bi sistem
Cwm yüklü ise telde bunu bilmeniz gerek bilmiyorsaniz cwm yüklü değildir telefonunuzdapeki recovery menüsünden nasıl yüklenir bu konuda da bi yardımcı olurmusunuz dosya zip uzantılı mesela nasıl yapabiliriz.
Paylaşım İçinYararlı Konu Bu Arada Abim Desen Koymuş Gıcıklığına Telefona 1.Çözümdeki Programla Açtım Teşekkürler Şimdi Abim Deseni Açmaya Çalışıyor
Önceden Yüklüydü Zatenbir şey sorucam 1.çözümle açabilmek için bunu daha önceden telefona indirmen gerekir. Deseni bilmiyorsan nasil telefona indirdin?
Önceden Yüklüydü Zaten
Evet aynen oyleanlatmak istediğim tabletlerde falan hafıza kartına yüklüyorduk sonra recovery menüsünden yükleme yapıyorduk bu da öyle birşeymi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?