Mobilator
Emekli Yönetici
o sorun androidin değil akıllı telefonların sorunu.şarj şarj şarj
launcher bazı telefonlarda kasabiliyor ve şarjı daha fazla yiyor. Boyuta bakıpda aldanma lütfen. Sense arayüzü ile bile çok zevkli değil. En az one x veya sensation xe keser sense arayüzünü. Diğer arayüzler zaten komedi gibi.
o sorun androidin değil akıllı telefonların sorunu.
- - - Eklendi - - -
benim memnun olmadığım konu yok açıkcası.
ha ramden memnun olmayanlar var onlar haklı olabilir. ama benim için o da sorun değil. ram boş kalacaksa o rami koymalarının anlamı ne? o ram boşamı gidiyor sanki? bize görsellik performans ve jb ilede stabillik olarak geri dönüyor.
Apex dışındaki tüm launcherleri denedim güzel ve kasma yapmıyorlar. Şuanda cyanogenmod RC0 yüklü(UNOFFİCAL) JB launcheri gerçekten güzel.
Go,JB,Nova,Apex
bunlar bende kasmayan launcherlar.benim telefonda kasmıyorsa arkadaşta tablet var demişti.büyük ihtimal donanımı S1'den daha iyidir,on da da kasma yapmaz
- - - Eklendi - - -
Android böyle diyoruz,kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor diyoruz kimse dinlemiyor.konu açmak şart oldu.
konunu bekliyoruz
Go,JB,Nova,Apex
bunlar bende kasmayan launcherlar.benim telefonda kasmıyorsa arkadaşta tablet var demişti.büyük ihtimal donanımı S1'den daha iyidir,on da da kasma yapmaz
- - - Eklendi - - -
Android böyle diyoruz,kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor diyoruz kimse dinlemiyor.konu açmak şart oldu.
konunu bekliyoruz
o senin hatandı Kayra abiAndroid ten şikayetim yok ama telefondan var
o senin hatandı Kayra abi
Sanki bana onu alma demişsin gibi konuşma bak zorla satarim bunu sana alırım elindeki :d
Konumuz: Android den Memmun Olmayan var mı ? Şu şu özelik den dolayı memmun degilim diyen
Android ten şikayetim yok ama telefondan var
Vay androidcilere bak sen sorunlarını içlerini atıp bizim sorunlarımızla dalga geçerek kendilerini teselli ediyorlarmışşaka şaka ciddiye almayın bence symbian her yönüyle androidden iyi arayüz olsun kullanışı olsun arayüzü olsun tek kötü yanı var uygulama ve tarayıcı eksiği yoksa androidden her yönden iyi rami kullanması olsun batarya süresi olsun 1000 mah symbian 1500 mah androidden daha iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?