aleranol Üye kerim336' Alıntı: Hangi program?es file acamiyor Genişletmek için tıkla ... Bende ekprogramlarda var ancak genelde xplorre kullanıyorum.
kerim336' Alıntı: Hangi program?es file acamiyor Genişletmek için tıkla ... Bende ekprogramlarda var ancak genelde xplorre kullanıyorum.
Kerim. Üye aleranol' Alıntı: Bende ekprogramlarda var ancak genelde xplorre kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Tamam sagol
aleranol' Alıntı: Bende ekprogramlarda var ancak genelde xplorre kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Tamam sagol
aleranol Üye ayhan_ayh' Alıntı: Ne oldu o program bu arada? Genişletmek için tıkla ... Yazıyı direk çeviren mi hala arıyorum.
ayhan_ayh' Alıntı: Ne oldu o program bu arada? Genişletmek için tıkla ... Yazıyı direk çeviren mi hala arıyorum.
aleranol Üye ayhan_ayh' Alıntı: Bende bakıyorum ama word lens i buldum sadece ama oda senin anlattığın kadar değil Genişletmek için tıkla ... ayhan_ayh' Alıntı: Bende bakıyorum ama word lens i buldum sadece ama oda senin anlattığın kadar değil Genişletmek için tıkla ... World lens olmasi lazim. Sanirim oydu. Gadget showda adam kullanıyordu manyak iyi bi uygulama. Arkadasa da yüklemıştim aslında da arkadaş az mal benim. Bence world lensi geliştirmek gerek.
ayhan_ayh' Alıntı: Bende bakıyorum ama word lens i buldum sadece ama oda senin anlattığın kadar değil Genişletmek için tıkla ... ayhan_ayh' Alıntı: Bende bakıyorum ama word lens i buldum sadece ama oda senin anlattığın kadar değil Genişletmek için tıkla ... World lens olmasi lazim. Sanirim oydu. Gadget showda adam kullanıyordu manyak iyi bi uygulama. Arkadasa da yüklemıştim aslında da arkadaş az mal benim. Bence world lensi geliştirmek gerek.
aleranol Üye ayhan_ayh' Alıntı: Ama senin dediğin gibi fotoğraf gösterip biyografi felan bulmuyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Ben biyografi dememistim. O googles yapıyor. Bu direk çeviri. Keşke türkçe olsa.
ayhan_ayh' Alıntı: Ama senin dediğin gibi fotoğraf gösterip biyografi felan bulmuyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Ben biyografi dememistim. O googles yapıyor. Bu direk çeviri. Keşke türkçe olsa.
PriZm Üye dert ettiğiniz şeye bak ya Googles anında olmasada çeviri yapıyor + canlı olarak ürün ve resim bulabiliyor
dert ettiğiniz şeye bak ya Googles anında olmasada çeviri yapıyor + canlı olarak ürün ve resim bulabiliyor
myteamfb Üye androidde silverlight destekli video izlenebilir mi? izlenirse nasıl olur? bilen var mı?
boyabatlı Üye ozturk.maras' Alıntı: başka telefonlarda yapılıyor mu bilmem ama telefonla konuşurken karşıdakine müzik açıp dinletemedim. Bir tek bu var bende.. Genişletmek için tıkla ... Bende bulamadım
ozturk.maras' Alıntı: başka telefonlarda yapılıyor mu bilmem ama telefonla konuşurken karşıdakine müzik açıp dinletemedim. Bir tek bu var bende.. Genişletmek için tıkla ... Bende bulamadım
afsinbeyyy Üye boyabatlı' Alıntı: Bende bulamadım Genişletmek için tıkla ... symbianda bu özellik var bence android de olması lazım
boyabatlı' Alıntı: Bende bulamadım Genişletmek için tıkla ... symbianda bu özellik var bence android de olması lazım
avcitalip Üye veyseloglu' Alıntı: keşke dalvik hiç olmasaydı ve direkt olarak linux üzerine kodlansaydı. Genişletmek için tıkla ... bencede,ama iş işten geçti
veyseloglu' Alıntı: keşke dalvik hiç olmasaydı ve direkt olarak linux üzerine kodlansaydı. Genişletmek için tıkla ... bencede,ama iş işten geçti
ka_za Üye boyabatlı' Alıntı: Bende bulamadım Genişletmek için tıkla ... Bi kere muzik calarken biri aradı müzik durdu actım. Müzik calmaya basladı aramada bikac kere daha oldu yani yapılıyor ama muzikcaları hatırlamıyorum
boyabatlı' Alıntı: Bende bulamadım Genişletmek için tıkla ... Bi kere muzik calarken biri aradı müzik durdu actım. Müzik calmaya basladı aramada bikac kere daha oldu yani yapılıyor ama muzikcaları hatırlamıyorum