android de önceki sürümü yükleme

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
android de önceki sürümü yükleme
merhaba arkadaşlar. bende sony ericsson xperia arc s var ve android 4 çıktığında hemen upgrade yaptım ama kasmaya başladı ve çekilmez bir hal aldı. orjinal sürümü olan 2.3.4 ü yüklemek mümkün mü? eğer mümkün ise nasıl yaparım? androidde yeniyim ve pek bilgim yok. verilecek programlar ve firewall u link halinde de atabilirseniz inanın çok yardımcı olursunuz. lütfen yardım edin..

-efşan

Üye
Downgrade çok zor bir işlemdir.

---------- Eklendi @ 21:06:43 ---------- Yazıldı @ 21:05:55 ----------

Bir format atmayı denesen. Factory Reset yap önce. İşe yaramazsa dene downgrade işlemini.

bu konuda bilgim var çözüm bnde arkadasa da aynısı oldu teknik servis geri 2,3,4 e yüklüyor ücretsiz

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
kaç gün teknik serviste kalır telefon??

en fazla 10 gün hafta sonu hariç

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
off çokmuş :-(

klongs

Üye
sana tavsiyem root yap recovery modu yükle ordan wipe data wipe cache yap düzelir istersen root yapmayı anlatan link verebilirim

alien97

Üye
google da aratırsanız bulursunuz.

klongs

Üye
yeni güncelleme yapınca eski sürümle çakışıyor uyumsuzluk oluyor wipe data wipe cache yaparak uyumsuzluk kalkıyor ama xperia arc s için recovery mod yükleme bulamadım hep arc için var istiyorsan arcınkini dene ama bir şey olursa karışmam

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
off kafayı yiyeceğim ya

off kafayı yiyeceğim ya

kafayı yiyecek birşey yok teknik servise yollayacaksın 2.3.4 yükleyecekler sana eğer bulunduğum ilde teknik servis yok diyorsan teleservisin yurtiçi kargo ile anlaşması varmış telefonu yolluyorsun yurtiçi kargo ile yapıp tekrar aynı adrese yolluyorlar detaylı bilgi için teleservice şubelerini araa

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
süresi çok uzun ya