Android Bir Telefon Güncelleme Almazsa Ne Olur?

Konu Sahibi
Android Bir Telefon Güncelleme Almazsa Ne Olur?
Android telefonun güncelleme desteği kesilirse ne oluyor? Yeni ve güncel özellikleri alamaması dışında kasmaya neden olur mu? Mesela işlemcisi ve ram kapasitesi çok iyi olan bir cihaz güncelleme desteği bittiğinde arayüzde yavaşlama, kasma veya donma olur mu?

Ne alaka olmaz kasma donma falan ama telefondaki sürüm sıkıntılı ise ve güncelleme almıyorsa işte o zaman büyük bir sıkıntı var demek.

Tepkiler: TheStRoNg ve Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Kasma, donma, yavaşlama olmaz

Tepkiler: TheStRoNg
2018 de Huawei Mate 10 Pro aldım en son ne zaman android güncellemesi aldı bilmiyorum sorun sıkıntı yok Android 10 ile devam Custum roma ihtiyaç var mı bilmem

Android telefon üreticileri bilerek çoğu güncellemeyi yayınlanmıyorlar zaten. Hatta ben haberini paylaşmıştım. Adamlar kafalarına göre güncelleme yayınlıyorlar.

Tepkiler: Cadillac34 ve TheStRoNg
Güvenlik güncellemesi dışında Android güncellemeleri sadece görsel ve bazı uygulamalarda yeni eklemeler yapar. Sadece; uygulamalarda sıkıntı yaşarsın, yani bazı uygulamalar geliştirildikçe eski sürüm androidlere sürüm desteğini keser ama bu fazla etken değildir çünkü o ugulamanın benzeri uygulamasını da bulunabilir..

Tepkiler: TheStRoNg ve Silinen Üye 2625978
güncelleme yedikçe şişiyor ediyor eğer hata yoksa almaması daha iyi bence

Konu Sahibi
Android telefon üreticileri bilerek çoğu güncellemeyi yayınlanmıyorlar zaten. Hatta ben haberini paylaşmıştım. Adamlar kafalarına göre güncelleme yayınlıyorlar.
Aynen, ios gibi uzun destek vermiyorlar. Telefonun özelliği ne olursa olsun bir telefona 3-4 yıl sonra desteklese bile güncelleme göndermiyorlar.

Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Ben Play Store'u kullanmıyorum. Hatta sildim bile. Zaten doğru dürüst güncelleme yaptığı yok. Telefonu şişirip şişirip hafızayı dolduruyor. Telefonda yavaşlama, kasma, donma ve kapanıp açılma varsa bilin ki güncelleme yoktur. Google bu telefonlara güncelleme vermediği gibi yavaşlatma yaptığı da gerçektir.

Tepkiler: Dobraokuyucu, MAERKEK ve Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
Rom kontrol uygulamasından google disabled yapıldığında note 3 bile halâ canavar sayılır

Tepkiler: MAERKEK ve Dobraokuyucu
Bu meret linux kernel üzerinde çalışmıyor mu. Kernel sürümü linux kernel 6 ve üstüyse güvenlik konusunda endişe etmeye gerek yok diye biliyorum

Tepkiler: MAERKEK

MAERKEK

Admin
Rom kontrol uygulamasından google disabled yapıldığında note 3 bile halâ canavar sayılır
Harbiden telefondur note serisi note 5'e hayrandım .
S24 ultra tasarımı falan boş bence

Tepkiler: Dobraokuyucu