byAndroid Üye Gm saf Android o yüzden arayüz Google ne yaptıysa o kadar değişir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gm saf Android o yüzden arayüz Google ne yaptıysa o kadar değişir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wegas23 Üye phasan' Alıntı: Şuan bunu sormak için erken firmalar acıklamadı Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... bu yıl içinden gelir diye düşünüyorum güncel yeni bi cihaz sonuçta
phasan' Alıntı: Şuan bunu sormak için erken firmalar acıklamadı Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... bu yıl içinden gelir diye düşünüyorum güncel yeni bi cihaz sonuçta
byAndroid Üye wegas23' Alıntı: G.M de pek bi ara yüz değişimi göremedim ben lg de filan arayüzü baya değiştiriyorlar Genişletmek için tıkla ... Ekim ayında gelir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wegas23' Alıntı: G.M de pek bi ara yüz değişimi göremedim ben lg de filan arayüzü baya değiştiriyorlar Genişletmek için tıkla ... Ekim ayında gelir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
phasan Üye wegas23' Alıntı: bu yıl içinden gelir diye düşünüyorum güncel yeni bi cihaz sonuçta Genişletmek için tıkla ... O firmaya baglı nezaman isterse ozaman verir ama sonuc olarak ya Aralık yada ocakta gelir Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
wegas23' Alıntı: bu yıl içinden gelir diye düşünüyorum güncel yeni bi cihaz sonuçta Genişletmek için tıkla ... O firmaya baglı nezaman isterse ozaman verir ama sonuc olarak ya Aralık yada ocakta gelir Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
phasan Üye wegas23' Alıntı: G.M de pek bi ara yüz değişimi göremedim ben lg de filan arayüzü baya değiştiriyorlar Genişletmek için tıkla ... Lg kendi düzenleme yapıyor Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
wegas23' Alıntı: G.M de pek bi ara yüz değişimi göremedim ben lg de filan arayüzü baya değiştiriyorlar Genişletmek için tıkla ... Lg kendi düzenleme yapıyor Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
wegas23 Üye byAndroid' Alıntı: Gm saf Android o yüzden arayüz Google ne yaptıysa o kadar değişir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... değişik arayüze sahip phasan' Alıntı: O firmaya baglı nezaman isterse ozaman verir ama sonuc olarak ya Aralık yada ocakta gelir Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... inşallah hocam bakalım ne zaman verecekler phasan' Alıntı: Lg kendi düzenleme yapıyor Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... o konu da adamlar iyi diye düşünüyorum byAndroid' Alıntı: Ekim ayında gelir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... umarım ekim de gelir ya gelmezse bile şuan ki arayüzü android sürümü yeterli bence
byAndroid' Alıntı: Gm saf Android o yüzden arayüz Google ne yaptıysa o kadar değişir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... değişik arayüze sahip phasan' Alıntı: O firmaya baglı nezaman isterse ozaman verir ama sonuc olarak ya Aralık yada ocakta gelir Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... inşallah hocam bakalım ne zaman verecekler phasan' Alıntı: Lg kendi düzenleme yapıyor Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... o konu da adamlar iyi diye düşünüyorum byAndroid' Alıntı: Ekim ayında gelir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... umarım ekim de gelir ya gelmezse bile şuan ki arayüzü android sürümü yeterli bence