arkadaslar konu hakkında bilgisi olan cevap yazarsa cok sevinirim
deneme yanılmayla biraz ilerledim. 7-data card recovery programıyla arattım ve kaydet dedim
bilgisayara raw dosyalar klasoru altında ShockWave Flash file(.swf) klasoru olarak attı icinde toplamı 13,5 gb toplamı olarak 6 parca dosya attı. file001.swf file002.swf vs... olarak.
sonra sqlite manager programıyla aç dedim (bu da aklıma diskdigger programı sqlite manager diye gostermisti ordan bi deniyim dedim) dosyayı gordu ama simdi daha buyuk bir sorunum var verdigi uyarı
"database file001.swf seems encrypted please enter the encryption key in order to be able to manage it."
bu durumda ya bu sifreyi kırcak bu dosya icin bir program veya telefonda simkartı cıkardıktan sonra lexar sd kart kaldırılsınmı diye sormustu kaldır dedigim o dosyayı geri getircek bir yontem lazım ki simkartı tekrar telefona takabileyim.
yardımlarınızı esirgemeyin