MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android meraklilari diyir ios ta 6 programi ac arka planda bide android de ac hangisi kasmadan acar tabiki ios10 yıldır nokia kullanıyorum, nokia dışında en beğendiğim cihaz iphone... kim ne derse desin ios hem androidli hemde wp8 işletim sistemli bütün cihazları sollarios a kötü ve androidten daha yavaş diyenler sadece kendilerini kandırmış olur android de hızlı ama iios kadar stabil değil
Her turlu iphone ayrica hic bir harita iyi olamaz gelismeden soruyorum nokia maps iyimiydi ilk ciktiginda
- - - Eklendi - - -
Android meraklilari diyir ios ta 6 programi ac arka planda bide android de ac hangisi kasmadan acar tabiki ios
Neden her telefon şirketi ürünlerini Apple ürünleri ile karşılaştırma gereği duyuyor ? Bu bile Apple'ın üstünlüğünü en baştan kanıtlayan bir şey bence..
Neden her telefon şirketi ürünlerini Apple ürünleri ile karşılaştırma gereği duyuyor ? Bu bile Apple'ın üstünlüğünü en baştan kanıtlayan bir şey bence..
s3 kasıyor 4s kasmıyor 5-0
iphone 4s kullaniliyor ios 6 yuzde yuz
İkisindede multitasking yok(gercek manada) nasil bi uygulama acis hizindan bahsediyorsun anlamis degilim istersen yanyana koyalim one x ile hangisi daha hizli uygulama aciyor gorelim hem daha tam bitmemis bir os kullaniyor(golden master) ip5 yani daha cikmadan baslamayin yinr
Benchmark testinde 4s i de 5j de geciyor ne iş
iphone 4s kullaniliyor ios 6 yuzde yuz
- - - Eklendi - - -
4 ve 4s kasmiyor
Benchmark karin doyurmuyor . Ele aldiginda farki gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?