erdo535
Üye
-
Konu Sahibi
-
aralık ayında güncelleme kesinlikle gelicek ocağa sarkmıcak eminim bunaLg G2 inşallah çok geciktirmez ...
Farklılık güzeldir .
Bekliyoruz büyük bir merakla .
Samsung çok sattı ya eskileri görmüyo s2 ye bile vermesi lazım ama vermiyordu bence bir yerleri ......... benim Görüşüm yeni telefon alacaklarada sesleniyorum Samsung almayın bence android arayüzünü Bada OS un aynısını yaptıL3 gelipte s3 mini ye gelmemesi intihar sebebi
samsun vermezLg ye bak sen, orta seviye telefonlarına bile 4.4 verecek . Darısı samsung un başına
Aynen samsung alacak arkadaşlar almasın sakın haSamsung çok sattı ya eskileri görmüyo s2 ye bile vermesi lazım ama vermiyordu bence bir yerleri ......... benim Görüşüm yeni telefon alacaklarada sesleniyorum Samsung almayın bence android arayüzünü Bada OS un aynısını yaptısamsun vermez
L3 e gelmesi zor cunku 4.4 guncellemesi icin 512 ram gerkiyormus ve l3 de olan ram 384 gerisini siz düsünüL3 gelipte s3 mini ye gelmemesi intihar sebebi
G2'ye verdiği gibi 4.4. vermez tabi, kısıtlamalar ve görselden kesmeler olur mutlaka..Lg l3 nasıl alıyor 4.4 kitkat icin gereken ram 512 ama l3 ün ramı 384 nasıl alıyor bilen varsa solesin.
Bu Arada lg optimus 4x hd alıcak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?