fernoke
Üye
-
Konu Sahibi
-
4.3 son güncellemesi olacak...one x plus için birşeyler var mı ?
4.3 vermeyi gereksiz gordugu için vermeyeckmis o yüzden diye 4.4 ü verecekmis diye biliyordum hatta konusu bile acilmisti4.3 son güncellemesi olacak...
o zaman gelir inşallah ama 1 gb ram lı cihazlar daha ileri android sürümlerinde ne kadar stabil olurlar tartışılır4.3 vermeyi gereksiz gordugu için vermeyeckmis o yüzden diye 4.4 ü verecekmis diye biliyordum hatta konusu bile acilmisti
htc one kullanıyorsun galiba sizede 4.4.2 dağıtılmaya başlamış hadi bakalım şuan bizdeki 4.2.2 güncellemesi çok güzel ama şu sense5.5 arayüzü de verilse daha iyi olurdu hayırlısı bakalımo zaman gelir inşallah ama 1 gb ram lı cihazlar daha ileri android sürümlerinde ne kadar stabil olurlar tartışılır
inş gelir de şu berbat klavyeden kurtulurum ya.htc one kullanıyorsun galiba sizede 4.4.2 dağıtılmaya başlamış hadi bakalım şuan bizdeki 4.2.2 güncellemesi çok güzel ama şu sense5.5 arayüzü de verilse daha iyi olurdu hayırlısı bakalım
Klavye güzel aslında neyi varinş gelir de şu berbat klavyeden kurtulurum ya.
Açıklayan kim kaynak pls ve tarih felan yokmu acaba tahmini ?Yeni bilgi tegra işlemciye rom hazırlamak diğerlerine göre daha uzun sürdüğünü Twitter da belirtilmiş onun için uzun süreceğini ve x/x+ 4.4.2 guncellemesini alicagini ve bu son guncellemesi olacağını Twitter da bildirmiş
One X plus için de 18 aylık periyot dolmuş mu yaniHTC resmi Twitter açıklaması bu yazdım yaTayvanlı telefon üreticisi HTC, 4.4.2 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. HTC'le ilgili sızıntıları bildiren Twitter kullanıcısı LlabTooFeR'ın tweet mesajına göre, One, One Max, One mini modelleri Ocak-Şubat ayları içinde 4.4.2 güncellemesini alacak.
Butterfly S modelinin güncellemesnin şu anda test aşamasında olduğunu belirten LlabTooFeR, bu modelin ise Mart veya Nisan gibi güncellemeyi alabileceğini belirtti. Yeni amiral gemisinde yer alacak olan Sense 6'nın ise diğer cihazlarda güncellemeyle ancak sonbahar aylarında olabileceğini de belirtti. LlabTooFeR, 4.4.2 güncellemesi için HTC One X'in 18 aylık periyodu aştığını ve Tegra platformuna geliştirmenin Qualcomm'a göre daha zor olduğunu da başka bir mesajda yazdı.
One x plus à güncelleme vermez ise yanlış yapar telefonu aldım alalı bir güncelleme verdi nereye vermiyormus :confused:One X ve X+ bir daha güncelleme almayacak oldukları versiyon neyse onda kaldılar artık One alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?