Uygulama Android 4.4.2 [S4]

Android 4.4.2 Güzelmi

• Gayet güzel, yükle

Kullanılan: 7 87.5%
  • Igrenc, sakin bulasma

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
    Konu Sahibi
Android 4.4.2 [S4]
Yükleyen varmi arkadaslar önerirmisiniz ? ona göre yükleyecegim.

Not: Orijinal güncellemeden bahsediyorum dün dagtildi. Haberi olmayanlar

Son düzenleme:
Tepkiler: KinG Tornado
Orjinali Bekle Yetmiyormuki 4.3 Sabır Et Sabrın Sonu Selamettir

wolf_34

Üye
S4 mini ye ne zaman gelecek bilen varmı, gerçi Odin ile şuan 442 kullanıyorum da, hani orjinal olsa fena olmaz,)

Konu Sahibi

Konu Sahibi
Valla banada gelmedi kardesime geldi onun teli gt-i9505. Onunki 4.4.2 yükledi o gorev çubuğundaki pil gostergesini beyaz flan yapmisşlar. Bende gt-i9506 var gelmedi.Bende olayı anlamadım tam olarak

i9506 da neymiş yahuuu :S S4 ün 2 versiyonu yokmuydu. 9500 var 9505 var 6 ilk defa duydum

Konu Sahibi
Var. Ama türkiyede yok. Çünki türkiyede lte destegi yok. Diger modellerden farkı işlemcisi snapdragon 800 kullanıyor

de_git

Üye
ben de amerikadan getirttim arkadaslar i9506 modelini , gayet hızlı. 4.3 guncellemesi gelmişti onu yuklemiştim. 4.4 ü bekliyoruz şimdi. 34000-37000 arası bir not veriyor benchmarkta. guc tasarrufluda kullanırken işlemciler 1500'e dusuyor ama o bile gayet hızlı. şimdilik tek sorun pasaport. 10gun kullandım sebeke kesildi dun.
yeri mi bilmiyorum ama şunu merak ediyorum: şimdi ben telde java runtime gerektiren sayfalar açmak istiyorum.malum bu androidde mumkun degil ama 4.4 de ART(android runtime) diye bir ozellik varmıs. acaba bu derdime bir cozum olur mu?

@BrainHacker i9506ya henüz 4.4.2 gelmedi i9500 ve 9505e geldi 9506ya ne zaman gelir bilinmez ama bence yüklemeyin çok bi değişiklik yok batarya ikonu kötü olmuş pilde artış var ama

Tepkiler: de_git

de_git

Üye
Benim derrdim bu ART ozelligi. Java ile calisan ssyfalari acabilmek.baya bi makale okudum imkansiz gibi gorunuuor ama bakalim beklicez 4.4u

hizan

Üye
evet ben çocuğa s4 aldim kitkat yüklü idi gayet güzel stabildi.

Tepkiler: BrainHacker