Türe Üye DiaBLoS' Alıntı: Ayarlar - Telefon hakkinda - sistem güncellemeleri... Android 4.3 ne zaman gözükür burada . Nexus 4 de ... Root , rom vs ... Bu işlerden hic anlamiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Siteden dağıttıklarına göre 1 hafta içinde gelir sanırım
DiaBLoS' Alıntı: Ayarlar - Telefon hakkinda - sistem güncellemeleri... Android 4.3 ne zaman gözükür burada . Nexus 4 de ... Root , rom vs ... Bu işlerden hic anlamiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Siteden dağıttıklarına göre 1 hafta içinde gelir sanırım
DiaBLoS Admin Türe' Alıntı: Siteden dağıttıklarına göre 1 hafta içinde gelir sanırım Genişletmek için tıkla ... Otomatik kendi yükler değil mi kardeşim ?
Türe' Alıntı: Siteden dağıttıklarına göre 1 hafta içinde gelir sanırım Genişletmek için tıkla ... Otomatik kendi yükler değil mi kardeşim ?
codblackops2 Üye DiaBLoS' Alıntı: Sabirsizlik ile bekliyorum Nexus 4'ü seviyorum be ... Genişletmek için tıkla ... Biz ekim kasimi bekleyelim
DiaBLoS' Alıntı: Sabirsizlik ile bekliyorum Nexus 4'ü seviyorum be ... Genişletmek için tıkla ... Biz ekim kasimi bekleyelim
Joker Emekli Yönetici Türe' Alıntı: S3 ' e anca ekim-kasım gibi gelir tahminim. Genişletmek için tıkla ... O kadar süre 4.2.2'yi bekledik şimdide 4.3 için bekleyelim
Türe' Alıntı: S3 ' e anca ekim-kasım gibi gelir tahminim. Genişletmek için tıkla ... O kadar süre 4.2.2'yi bekledik şimdide 4.3 için bekleyelim
MücahitTokgöz Neyse Galaxy S e yakin zamanda yolda demekte nexus a gelnesi demek galaxy s e gelmesi demektir
mhmtkrtp Üye MücahitTokgöz' Alıntı: Neyse Galaxy S e yakin zamanda yolda demekte nexus a gelnesi demek galaxy s e gelmesi demektir Genişletmek için tıkla ... Galaxy s advance bu bahsettigin telefon.? Gelirmi advance da?
MücahitTokgöz' Alıntı: Neyse Galaxy S e yakin zamanda yolda demekte nexus a gelnesi demek galaxy s e gelmesi demektir Genişletmek için tıkla ... Galaxy s advance bu bahsettigin telefon.? Gelirmi advance da?
partyhard Üye Konu Sahibi [video=youtube;4rtGn1IY44w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4rtGn1IY44w#at=158[/video]
[video=youtube;4rtGn1IY44w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4rtGn1IY44w#at=158[/video]
ufukalkaya Üye partyhard' Alıntı: arkadaşlar 4.3ü kurmaya başlıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Hocam ne ile kurdun?ben galaxy nexus toolkitile denedim 4.2.2 secenegi uzerinden...bootloaderi farkliymis sanirim hata verdi...sen ne ile kurdun indirdigin dosyayi
partyhard' Alıntı: arkadaşlar 4.3ü kurmaya başlıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Hocam ne ile kurdun?ben galaxy nexus toolkitile denedim 4.2.2 secenegi uzerinden...bootloaderi farkliymis sanirim hata verdi...sen ne ile kurdun indirdigin dosyayi