Android 4.2′deki çok büyük bir hata :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Android 4.2′deki çok büyük bir hata :))
Eğer Google’ın Android 4.2 Jelly Beanişletimsistemine sahip bircihazınız varsa ve arkadaşlarınızın doğum gününü kayıt ediyorsanız işte size haberimiz.

Google’ın Android 4.2 işletimsisteminde kişiler uygulamasında Aralıkayı bulunmuyor. Yani arkadaşlarınızdan Aralık ayında doğmuş olan varsa, doğum gününü kayıt edemiyorsunuz. Android 4.2 Jelly Bean ‘in içerisinde yer alan kişiler uygulamasındaki, doğum tarihi kısmında Aralıkayı görünmüyor. Yeni oluşturulan kayıtlarda sistem Kasım ayından direkt olarak Ocak ayına atıyor.

Belirlenen bu hata sadece kişiler uygulamasının içerisinde geçerli, Kullanıcılardan gelen yorumlara göre hata takvim uygulamasında bulunmuyor. Google, oluşan bu küçük hatayı muhtemelen yayımlayacağı ufak bir güncelleme ile giderecektir. Bu konu hakkında Google’dan henüz bir bilgi gelmedi.

Konu Sahibi
Hayır gitmedi işe yaramayan bi özellik de hata bulmuşlar

Tepkiler: pRime.

acuxx

Üye

Bunu yapan adam ne içtiyse bende istiyorum

demekki google aralık ayında tatil ki adamlar aralık ayını artık aydan saymıyorlar

PriZm

Üye
Bu mu büyük hata

Konu Sahibi
Kandırdım

Tepkiler: Kingmortall

bu mu hata Allah aşkına.. Kaç tane arkadaşınızın doğum tarihi kayıtlı şu an?

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu mu hata Allah aşkına.. Kaç tane arkadaşınızın doğum tarihi kayıtlı şu an?

Benim arkadaşlarımın yarısından fazlasının doğum günleri telefonlarımda kayıtlıdır ve bence bu bir hata.

Bu arada Jelly bean 4.2 sürümü yayınlandı mı ki? 4.1.2 yok mu şuan?

PriZm

Üye

Benim arkadaşlarımın yarısından fazlasının doğum günleri telefonlarımda kayıtlıdır ve bence bu bir hata.

Bu arada Jelly bean 4.2 sürümü yayınlandı mı ki? 4.1.2 yok mu şuan?

Takvimden kaydedersin sende. çok zor değil

CanKartaL

Emekli Yönetici

Takvimden kaydedersin sende. çok zor değil

Gerekirse C6-01 de kaydeder bt ile kartviziti yollarım
Zaten pc den bt ile atamadığım dosyalarda da C6-01 i aktarıcı olarak kullanıyorum

Takvimden de ayarlarız sıkıntı değil ama 4.1.2 de olmayan böyle bir sorunun 4.2 de olması garip. Sıfırdan mı yazdılar acaba 4.2 nin kişiler uygulamasını

amcalu1

Üye
Küçük bir update le düzeltilir zaten

alaStar

Üye
ne büyük hata

haber için teşekkürler

Aman yarabbi artik androidi birakiyorumamma buyuk bi hataymis

aleranol

Üye
Bende bile 4.2 yok neyin kafası yahu?

android çökmüş çok büyük bir hata ben ios alacam neresi büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...