MasteLaa Üye kullanıcıadları' Alıntı: Sen makineliye bağlamışsın iyice.En son baktığımda binbaşıydın Genişletmek için tıkla ... Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Türe' Alıntı: kardom baktım da sen benden sonra geldin ama online süren benden fazla Genişletmek için tıkla ... Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi
kullanıcıadları' Alıntı: Sen makineliye bağlamışsın iyice.En son baktığımda binbaşıydın Genişletmek için tıkla ... Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Türe' Alıntı: kardom baktım da sen benden sonra geldin ama online süren benden fazla Genişletmek için tıkla ... Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi
MrCommanDTr Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi Genişletmek için tıkla ... ilk mesaj gününü de biliyor
MasteLaa' Alıntı: Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi Genişletmek için tıkla ... ilk mesaj gününü de biliyor
kullanıcıadları Üye MasteLaa' Alıntı: Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi Genişletmek için tıkla ... Heyt maşallah Git biraz dinlen robot olsa yorulur yav
MasteLaa' Alıntı: Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi Genişletmek için tıkla ... Heyt maşallah Git biraz dinlen robot olsa yorulur yav
Türe Üye MasteLaa' Alıntı: Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi Genişletmek için tıkla ... profilden
MasteLaa' Alıntı: Olabilir yahu bu bölümde de aşırı takılırım ilgimi çeker Kardom ona nereden bakıyorsun bu arada ben Şubatta üye oldum ama aktif olma 20 mayıs ta yani ilk mesajım 20 mayısta idi Genişletmek için tıkla ... profilden
MasteLaa Üye MrCommanDTr' Alıntı: ilk mesaj gününü de biliyor Genişletmek için tıkla ... Bilmem mi N8 hakkında idi kullanıcıadları' Alıntı: Heyt maşallah Git biraz dinlen robot olsa yorulur yav Genişletmek için tıkla ... Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha
MrCommanDTr' Alıntı: ilk mesaj gününü de biliyor Genişletmek için tıkla ... Bilmem mi N8 hakkında idi kullanıcıadları' Alıntı: Heyt maşallah Git biraz dinlen robot olsa yorulur yav Genişletmek için tıkla ... Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha
Türe Üye MasteLaa' Alıntı: Bilmem mi N8 hakkında idi Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Bilmem mi N8 hakkında idi Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Bilmem mi N8 hakkında idi Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha Genişletmek için tıkla ... ben epeydir pc ye oturmuyorum kafamı ağrıttı vallahi kalkacağım birazdan akşam işe gitcem zaten peeh neyse konu dağıldı kaçalım
MasteLaa' Alıntı: Bilmem mi N8 hakkında idi Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha Genişletmek için tıkla ... ben epeydir pc ye oturmuyorum kafamı ağrıttı vallahi kalkacağım birazdan akşam işe gitcem zaten peeh neyse konu dağıldı kaçalım
kullanıcıadları Üye MasteLaa' Alıntı: Bilmem mi N8 hakkında idi Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Bilmem mi N8 hakkında idi Yok burada dinleniyorum ben GPU,Cpu,Ram,root,rom rahatlatıyor beni vallaha Genişletmek için tıkla ...
MoonLife01 Üye Konu Sahibi kullanıcıadları' Alıntı: E bu bir şeyi değiştirir mi ? Şimdi One X'i bir sorunu için almadın SIII'ü tercih ettin diyelim One X kötü cihaz berbat işe yaramaz mı oldu ? Genişletmek için tıkla ... Kardeş aynı sistemi karşılaştırmiyoruz bir tarafta MeGo Diger tarafta Symbian
kullanıcıadları' Alıntı: E bu bir şeyi değiştirir mi ? Şimdi One X'i bir sorunu için almadın SIII'ü tercih ettin diyelim One X kötü cihaz berbat işe yaramaz mı oldu ? Genişletmek için tıkla ... Kardeş aynı sistemi karşılaştırmiyoruz bir tarafta MeGo Diger tarafta Symbian
kullanıcıadları Üye MoonLife01' Alıntı: Kardeş aynı sistemi karşılaştırmiyoruz bir tarafta MeGo Diger tarafta Symbian Genişletmek için tıkla ... Farklı sistemler karşılaştırılsa ne farkederki aynı olay.Sen Iphone 4S almaktan vazgeçip, Galaxy SIII aldın diyelim e aynı olay.Birde Wp ile MeeGo Symbian ile değil karıştırdın sanırsam
MoonLife01' Alıntı: Kardeş aynı sistemi karşılaştırmiyoruz bir tarafta MeGo Diger tarafta Symbian Genişletmek için tıkla ... Farklı sistemler karşılaştırılsa ne farkederki aynı olay.Sen Iphone 4S almaktan vazgeçip, Galaxy SIII aldın diyelim e aynı olay.Birde Wp ile MeeGo Symbian ile değil karıştırdın sanırsam
kullanıcıadları Üye ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... "Hayat bazen; fiççiçu fiççiçu fiççiçuuu "
doctorrr Üye kullanıcıadları' Alıntı: "Hayat bazen; fiççiçu fiççiçu fiççiçuuu " Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye kullanıcıadları' Alıntı: "Hayat bazen; fiççiçu fiççiçu fiççiçuuu " Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tabiii
kullanıcıadları' Alıntı: "Hayat bazen; fiççiçu fiççiçu fiççiçuuu " Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tabiii
kullanıcıadları Üye ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şu smile'ı görünce elim ayağım titriyor bilgisayarın ekranına yumruk atasım geliyor
ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şu smile'ı görünce elim ayağım titriyor bilgisayarın ekranına yumruk atasım geliyor