Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: hayırlısı olsun be panpa bak bende baaya bi c6 dayım Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be gülüm - - - Eklendi - - - klongs' Alıntı: s3 al süleyman babam almış harika ele oturuşu falan süper Genişletmek için tıkla ... inceledim abi de o cihaz bana fazla büyük - - - Eklendi - - - hem s2 den farkı çok yok
ynsemrekose' Alıntı: hayırlısı olsun be panpa bak bende baaya bi c6 dayım Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be gülüm - - - Eklendi - - - klongs' Alıntı: s3 al süleyman babam almış harika ele oturuşu falan süper Genişletmek için tıkla ... inceledim abi de o cihaz bana fazla büyük - - - Eklendi - - - hem s2 den farkı çok yok
doctorrr Üye Türe' Alıntı: hayırlısı be gülüm - - - Eklendi - - - inceledim abi de o cihaz bana fazla büyük - - - Eklendi - - - hem s2 den farkı çok yok Genişletmek için tıkla ... n9 candır
Türe' Alıntı: hayırlısı be gülüm - - - Eklendi - - - inceledim abi de o cihaz bana fazla büyük - - - Eklendi - - - hem s2 den farkı çok yok Genişletmek için tıkla ... n9 candır
Türe Üye moniacful' Alıntı: note da hic oyun oynamadin herhalde Genişletmek için tıkla ... Onu alacağıma tablet alırım Ben senin cihaz bilginden şüpheliyim - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: n9 candır Genişletmek için tıkla ... Vay arkadaş ne n9 muş
moniacful' Alıntı: note da hic oyun oynamadin herhalde Genişletmek için tıkla ... Onu alacağıma tablet alırım Ben senin cihaz bilginden şüpheliyim - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: n9 candır Genişletmek için tıkla ... Vay arkadaş ne n9 muş
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Onu alacağıma tablet alırım Ben senin cihaz bilginden şüpheliyim - - - Eklendi - - - Vay arkadaş ne n9 muş Genişletmek için tıkla ... öyle deme geçen bi inceledimde canavar gibi şahsen düşünürüm ama ben alacak duruma gelene kadar demode olur
Türe' Alıntı: Onu alacağıma tablet alırım Ben senin cihaz bilginden şüpheliyim - - - Eklendi - - - Vay arkadaş ne n9 muş Genişletmek için tıkla ... öyle deme geçen bi inceledimde canavar gibi şahsen düşünürüm ama ben alacak duruma gelene kadar demode olur
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: öyle deme geçen bi inceledimde canavar gibi şahsen düşünürüm ama ben alacak duruma gelene kadar demode olur Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be gülüm
ynsemrekose' Alıntı: öyle deme geçen bi inceledimde canavar gibi şahsen düşünürüm ama ben alacak duruma gelene kadar demode olur Genişletmek için tıkla ... hayırlısı be gülüm
doctorrr Üye Türe' Alıntı: hayırlısı be gülüm - - - Eklendi - - - Ya senin gibileri anlayamıyorum erkek adam şu erkek adam bu . Kural mı var !? istersem pembe kullanırım sana ne be adam Genişletmek için tıkla ... telefon bu arkadaş başka bişey değil hani varya anladınız siz onu mesela benim c6 ım minicik ben gay mi oluyorum şimdi
Türe' Alıntı: hayırlısı be gülüm - - - Eklendi - - - Ya senin gibileri anlayamıyorum erkek adam şu erkek adam bu . Kural mı var !? istersem pembe kullanırım sana ne be adam Genişletmek için tıkla ... telefon bu arkadaş başka bişey değil hani varya anladınız siz onu mesela benim c6 ım minicik ben gay mi oluyorum şimdi
MasteLaa Üye moniacful' Alıntı: erkek adamın büyük cihazı olur. Genişletmek için tıkla ... Ne alaka yahu.Ne diye gereksiz yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum ki
moniacful' Alıntı: erkek adamın büyük cihazı olur. Genişletmek için tıkla ... Ne alaka yahu.Ne diye gereksiz yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum ki
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: telefon bu arkadaş başka bişey değil hani varya anladınız siz onu mesela benim c6 ım minicik ben gay mi oluyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... ahahaha
ynsemrekose' Alıntı: telefon bu arkadaş başka bişey değil hani varya anladınız siz onu mesela benim c6 ım minicik ben gay mi oluyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... ahahaha
moniacful Üye note kullanmamis heralde arkadas onun zevkini bugune kadar hiçbirsey vermedi tadi damagimda kaldi
Türe Üye moniacful' Alıntı: note kullanmamis heralde arkadas onun zevkini bugune kadar hiçbirsey vermedi tadi damagimda kaldi Genişletmek için tıkla ... Merak etme üst seviye her cihazı elime aldım lumialar hariç - - - Eklendi - - - ve kurcaladım da
moniacful' Alıntı: note kullanmamis heralde arkadas onun zevkini bugune kadar hiçbirsey vermedi tadi damagimda kaldi Genişletmek için tıkla ... Merak etme üst seviye her cihazı elime aldım lumialar hariç - - - Eklendi - - - ve kurcaladım da
61semih Üye flashplayer olayı büyük önem taşıyor sırf bu yüzden çıkınca jb gs2 için yüklemeyi düşünüyorum. tabi geliştiriciler bu olaya tam çözüm bulana kadar.
flashplayer olayı büyük önem taşıyor sırf bu yüzden çıkınca jb gs2 için yüklemeyi düşünüyorum. tabi geliştiriciler bu olaya tam çözüm bulana kadar.
MoonLife01 Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Merak etme üst seviye her cihazı elime aldım lumialar hariç - - - Eklendi - - - ve kurcaladım da Genişletmek için tıkla ... Arkadaşim Lumia üst seviyemi?
Türe' Alıntı: Merak etme üst seviye her cihazı elime aldım lumialar hariç - - - Eklendi - - - ve kurcaladım da Genişletmek için tıkla ... Arkadaşim Lumia üst seviyemi?
Mobilator Emekli Yönetici MoonLife01' Alıntı: Arkadaşim Lumia üst seviyemi? Genişletmek için tıkla ... bence üst seviye.
doctorrr Üye MoonLife01' Alıntı: Arkadaşim Lumia üst seviyemi? Genişletmek için tıkla ... üst seviye kardeşim rahat ol
MoonLife01' Alıntı: Arkadaşim Lumia üst seviyemi? Genişletmek için tıkla ... üst seviye kardeşim rahat ol
MrCommanDTr Emekli Yönetici MoonLife01' Alıntı: Arkadaşim Lumia üst seviyemi? Genişletmek için tıkla ... Valla Mahmut senin için çok çok üst seviye hemde
MoonLife01' Alıntı: Arkadaşim Lumia üst seviyemi? Genişletmek için tıkla ... Valla Mahmut senin için çok çok üst seviye hemde
MasteLaa Üye MoonLife01' Alıntı: Arkadaşim Lumia üst seviyemi? Genişletmek için tıkla ... Evet abim ust seviye